Beidézhetted volna Brumimedve hozzászólását is, amire ezt írtam te szerencsétlen C kategóriás űrlény... :) Elég baj, hogy nem esett le neked az irónia. :)
soha nem indulok ki magamból!nem mai gyerek vagyok én,átmentem én már,ajaajj...sokmindenen,és az életbe most először félrenyúltam,de nincs gond ,az ember tanul ,tanul,tanul...míg meg nem hal.csak itt picit drága nekem a tandíj!
Soha ne indulj ki magadból!
Akikben bízol a legkisebb lelkiismeret furdalást sem fognak érezni amiatt,hogy veled és még nagyon sokakkal megteszik azt amitől tartasz. Ők nem veszíthetnek.Bárki más igen.
Nagyon sok itt az új nick.
Mindig lesz kit átverni.
biztos hogy tesznek rá hogy hányan mentek tönkre,csak ez úgy kikívánkozott belőlem,de így már átlátva ezt a névértékakármit,ezt pozitívan értékelem,lesz ebből még jó kis papír,és ez most abszolut nem felbeszélése az árnak,hanem a többi hír kapcsán próbálnak,most már csak pozitív dolgot tenni.én így látom.
Ne legyen igazam, de én a további csökkenéstől tartok. 300 körül "nem lenne annyira feltűnő" ha lemenne még 150-200- ig, de persze inkább emelkedésben bízok. ( Mint sokunk, én is vastag mínuszban ülök )
Már játszott ilyet a Phylaxia is., és azt se érte semmilyen retorzió érte.. ez egy ilyen ország.
Szerintem pont tesz az is rá, hogy hány család életét tette tönkre! :-(
Econet topik