nem a kérdésedre próbáltam válaszolni, csak egyszerűen próbáltam neked leegyszerűsíteni, mert láttam hogy értetlenkedtél...mindegy, legyen ahogy jónak látod...
egyébként befektető most nem is tudna venni 111 alatt, mert nincs eladó tétel
megjelenne több százezer k-s vétel piacon, bőven 111 fölé vinné az áft-t
ezért inkább jegyez
(vagy nem)
ez csak egy lehetséges scenario.. de legalább nagy nehezen a kérdésre próbáltál válaszolni.... mindamellett kétlem, hogy a nagybefektetőket ilyesmikkel lehetne motiválni (kényszeríteni), hogy még több zsét pumpáljanak a cégbe... ha igen, akkor az határlúzer...
Mindenki fog részvényt jegyezni, aki üzletet lát benne( még akkor is, ha a piacon most néhány forinttal alacsonyabb az ára). Te valószínűleg nem, mivel a hozzászólásaidból látszik, hogy nem látsz benne hosszú távú befektetési lehetőséget.
A jelenlegi árfolyam valószínűleg a két hónappal ezelőtti 120-130 Ft-os sávba fel fog menni, mert:
-többen vannak, akik látnak benne fantáziát, mint akik nem
-a fesztiválok hoznak pénzt, így a cég nyeresége növekszik
- a rádió is hoz pénzt, de jelenleg az ügyes könyvelés miatt nem látszik a nyereség
- a könyvkereskedés is pénzt fog hozni, mivel a legtöbb könyvet a szeptember december közötti időben adják el
- vannak még általunk nem ismert lehetőségek, amikre csak homályosan utalnak( kínálkozó akvizíciós lehetőség)
- a cég vezetői pénzt akarnak keresni, mivel ez az alapvető érdekük
mezei tőzsdés nem fog jegyezni. Itt a "befektető" jegyez, ahogyan írták, aki pénzt tesz a cég számlájára cserében. Aztán majd idővel eladja, vagy adót optimalizál, lásd Bankár holding és a Phylaxia. nem hiszem, hogy nem érted a különbséget a tőzsdei piaci vétel és egy jegyzés között.
mivel már egy rakat lóvéja benne van a cégben...ha most nem tesz bele, hiába vesz a piacon 50-ért, ha két hónap múlva indulhat a csődeljárás a cég ellen, írd be magadnak az egyest, és ülj le:)))))LOL, kik írogatnak itt..,.
te nem érted, mit kérdezek..ki az a hülye aki 111 ft-ért vesz rv-t... (hogy szerinted ezzel az econet üres kasszáját pumpálja fel), ha közben megveheti olcsóbban is a piacon? LOL.. ez csak abban az esetben lehetséges, ha más érdek is fűződik hozzá... erre kérdezek rá... kérdés értelmezés elégtelen...
ja, remélhetőleg nem, mert az már azt vetítené előre, hogy ez a vonal is befuccsolás felé halad. Se internet, se fesztivál, aztán se média.... a vége meg se econet lenne... szerintem ezt az idén nem lehet már kihagyni, mert rendkívül rosszul festene. :(
te nem érted, a cégben jelen pillanatban egy kanyi nincs már, oda lóvét bevinni csak új részvények kibocsájtása útján lehet, ha tőled megveszi 107 ft-ért, attól a cégbe még nem kerül friss lovetta, itt ő most nem 5 ft-t akar keresni a promt piacon, hanem pénzt akar pumpálni a cégbe...LOL
Econet topik