"Az Index információi szerint a két műsorvezető már szerződéskötés előtt áll a Sláger egykori frekvenciáján sugárzó Neo FM-mel, várhatóan január elsejétől jelentkezhetnek azon az adón reggeli műsorral."
vélemény!
én úgy gondolom, hogy lessz itt még árfolyamrobbanás. csak még sok papír van az egy két napra játszó spekiknél.
A könyv pill magáért beszél!
volt ilyen az utólsó nagy menetelés elött is. visszatartani amíg csak lehet, aztán up.
Remélem :-)
Törölt felhasználó2009. 11. 25. 13:08
1 milliót vettem ki nyereséget...,67 -nél léptem be és néhányszor adtam vettem ,ma 75000 profitáltam belőle,mert tegnap vettem 131-ért és adtam el 136-ért,aztán a nyereséget félretéve ugyanannyi összegből 135 ért vettem úgyhogy várok...,most újra 134...,
az idő nekem dolgozik,csak résen kell lennem
kb 5 éve kezdtem ecózni. de nagy részét nemrég vettem 55-64 között. a rádótenderes bejelentéskor még sikerült 58 on belecsípnem egy adagot , azóta csak csücsülök (kétszer adtam, de vissza is vettem.)
veres drága 58 as pakkom van!
baszok én az alacsony árakra, eddig 2 x olcsítottam30 ft-ot, szinte ingyér van amim van. én ennél többet nem kívánok, felőlem is mehetne fe, de ha esni kezd akkor sem szarom össze magamat.
nah... :-)
Econet topik