Csabin Laden ( 2009 11. 23. 16:28 )
Gyerekek názzük a tényeket. Ha kiemeljük a Bumerángot és a Lali Királyt a Sláger kínálatából, marad a dögunalom kamu kívánság műsor, mert ki az aki naponta karja hallgatni a Beverly Hills-i zsaru zenéjét, az Edda- ünnep és Orsi stb. stb. számait. (Én ezeknél kapcsoltam át másik állomásra) A Neo zenei kínálata sokkal szinesebb mint a Slágeré volt, de a műsorok -finoman szólva is- gyengék. (ezt a tényt nem befolyásolja Gangsta & Vinkler-Karotta páros sem, mivel ők jópofa, de nem vérrádiós emberek) Műsorok tele vannak technikai hibákkal, a hírolvasók dislexiásak. De ezt idővel ki lehet nőni....
A Bumeráng csapat profizmusa előre vihetné az új adót, akár milyen módon is jutottak frekihez, ez nem a Neo munkatársai bűne. Az Én szememben nem lennének a BBV tagjai hiteltelenek ha a Neo-n jelentkezne a Bumeráng, mert néhány néhány hete korrupcióval szerzett frekvenciáról beszéltek. Ez üzlet és a pénzről szól elsősorban. A Neo azzal, ha újra indítaná a Bumerángot, csak nyerne, mivel a csúcson találhatná magát. (először is a reggeli sávban biztosan). Egyébként az István Dani is jól ellavírozik a saját kis 6 órás kívánság műsorával, ami az új zenei paletta miatt többszörösen jobb lett, mint a lerágotcsontslágerek a régi adón.
1 szó mint 100: Én a Neo-n látnám szivesen a Bumerángot, mert a Bumeráng mindig oda megy vissza, ahonnan eldobták....
De ez csak a saját véleményem, nem kell egyet érteni:-)
Csaba
Boros Lajos
Csaba, szép levezetés, szuverén látásmód, sok mindenben egyetértek
Persz az egisz más,csak azzal próbálok vígasztalódni,hogy ma semmi nem volt nagy penge. Én is többet vártam a mai naptól,de a nagy forgalom még mindig tart és talán abban is kezdünk a nagyokhoz hasonlítani,hogy a kinti hangulat is számít.
deeee talán az égisre nem kéne támaszkodnunk!
egy kicsit más a portfolioja!
én ma megint megszivtam a stoppommal (125)! :(
kiütött és magasabban tudtam visszavenni!
nem gondoltam hogy addig lemegy, de a biztonság kedvéért gondoltam ha nagyon nagy para jönne a -3%os kínára!
hát tessék para jött is
megvették még épp az enyém majd irány 138
hát köszi
csessze meg az összes spekuláns!
nem normális ami itt folyik!
de gondolom ezzel nem mondok újat
Ide kéne őket hozni! jönne velük a volt slágeres hallgatottság is. Nekik meg mindegy lenne hogy sláger vagy neo, lenne megint munkahelyük, és végülis ugyanott dolgoznának majdnem.
Econet topik