werkaz: épületes baromság, miért? beleillene a tkom profiljába. Sztem meg nem.Ha pletyka akkor pletyka marad ez olyan mint anno a KFKI/Tkom volt mindenki azt mondta hülyeség előbb vásárolná fel a Synergon aztán tessék.
Ha jol tudom aug kozepe szokott lenni a Q2 jlentesek ideje.
A tegnapi paraztatas utan egesz jol feljott es mintha mozgas lenne benne hosszu ido utan. Itt venni szerintem low risk.
Törölt felhasználó2006. 06. 29. 11:33
A féléves jelentés 2006 augusztus 14 -én lesz közétéve.
55-nel en is vettem ujra, az tavaly is bejott. Majd 75-nel megint eladom. Nagy gond nem hinnem, hogy lenne a cegben es az internet meg egyebkent is jo biznic mostansag.
Törölt felhasználó2006. 06. 29. 09:32
Csatlakoznék az elöttem szolóhoz lefelé max 50 felfelé akár75 is lehet.Kicsit ücsörgös az tény ,de augusztus 15 -ig felhuzzák az tuti.Az kb 40- 50 % szerintem ennél nincs jobb szansz most a piacon a fotexen kivül ,de az bármikor fordulhat 300-ig a nemzetközi helyzet függvényében.
azt hiszem abban egyetérthetünk hogy a speki papírok közül az Ecoban van a legnagyobb növekedési lehetőség.
az augusztusi gyorsjelentéséből ez egyértelműen láthatóvá válik majd mások számára is
ja és hogy szurkát megkíméljem, beírom helyette a hozzászólását: "ez egy WC papír! :0)"
az econetről csak annyit hogy csak az externet piaci értéke nagyobb mint az econet mostani piaci kapitalizációja...(és ez a cég nem csak az externetről szól)
Egy ideje figyelem a hozzászólásaidat. A te helyedben most már nagyon szégyelném magam, hogy ennyi embert próbáltál és próbálsz rábeszélni Econet vásárlásra. Ez egy brancscég amire vagy nem jöttél rá de akkor meg másokat minek versz át ha rájöttél te is? szégyeld magad
Econet topik