Mert egy arcoskodó zsentri banda. régen ezt mondták a magyar pénztelen kisnemesre, aki arcoskodott, és hitelből dőzsölt.
De eljön az igazság pillanata mindig!
Nem hinném, hogy ma sokan tudnának beszállni.
Valaki viszont megfejthetné, hogy miért adta el a saját részvényt azelőtt, hogy bejelentette volna a hitelt, persze az én verziómon kívül. A többi történet engem nem is igazán érdekel, ha ezt megtudjuk, akkor tudunk mindent.
Amúgy a mondatértelmezéseidből is látszik, hogy értetlen(ke) vagy.
Ha nő, akkor sajnállak a párkapcsolatodban (ha van), mert ott se érted meg ezek szerint a mondatok mögött rejlő értelmet, ha férfi, akkor meg szégyen vagy a férfinemre.
1. SCS SOHA nem mondta, hogy a lengyel hitelt szánja kv. kifizetésre. Ezt csak Te és a hülye újságírók feltételeztk, hitték. Többször is egyértelműen kijelentette, hogy ez nem arra van lehívva, hanem a lengyel lejáró újrafin.-ra, a RESZ-re, ill. ennek egy része maradhat csak a magyar operációban, amit nem kv. kifizetésre használnak fel elsődlegesen, de rendelkezésre áll.
2. Nézd már meg az EBITDA, és a kp. állomány változását.
3. ha a pént szállítói kifizetésekre is használják, az csak jó, mert azzal is csökken a veszélye a működésképtelenségnek, ill. csökken a cég körüli bizonytalanság, hisz egy "nyomó" tényező csökken. Javul a fundamentum.
4. jön a fűtési szezon. vagy fizetnek, vagy nem fűtenek (e-starral).
ui: ha e-ossal fűtenek, akkor fűtsenek azzal, ki nem xarja le. majd megnézzük azokat a szerződéset jobbak lesznek-e mint az e-starré. ha nem, akkor meg lehet egyértelműen perelni a nyilvánvaló okok miatt. nem csak mo.-n lehet ám, hanem az európai bíróságokon. volt már ebben az évebn is nyert per.
Ma 540 lesz, ha akarod, ha nem, mert egyrészt speki, másrészt a nagyobbak, és mások sokan nem a Te hülye bekiabálásaid alapján döntenek, hanem fundamentális döntések alapján. Ezek mind pozitív hírek, nem negatívak.
TA alapon 3k. min.
Többet nem kívánok veled foglalkozin. Én ma, ha jó beszállót látok, akkor megtolom egy kissé.
Már kp.-m is van dögivel...
"Terven felül előtörlesztünk a Takarékbank részére 400 millió forintot, a Commerzbanknak 500 milliót, a Raiffeisennek 300 milliót, míg a cég a részvényárfolyam jelentős csökkenésére figyelemmel további 400 millió kifizetésére kényszerült."
E-STAR