marosgenyóban mi van má' ez érdekel a legjobban... meg OTP. Remélem du. alakul valami még Ð
Kicsit korán adtam el a cuccost, még 60 Ft volt benne... ej-ej... de remélem du. visszakapom, habár ki tudja, az lehet, hogy rossz ómen lenne Hétfőre... habár sdokan nem viszik át jövő hétre a pozit.
Nyilván minden forintra szükség van. Épp az az üzenet, amit sokan nem akarnak/tudnak észrevenni, hogy már nem a "mennyit nyerünk" a döntések alapja, hanem a "ne menjünk csődbe, szabadítsunk fel némi forrást". Akármit írnak a jelentésekbe, az csak duma. Ezek a döntések az igazán beszédesek.
Ha tudják, hogy kikecmeregnek a gödörből és legalább konszolidálódni tud a helyzet; innen min. duplázást jelentene rövid távon. Akkor miért most zárták a pozit???..és eddig miért nem? megvárták vele az alját?:-)
Nem akarnak nyerni vele? Most, hogy végre lefaraghatnának a veszteségből, dobják??....
szerintem az, hogy zártak a határidős pozícióból nem egyenlő azzal, hogy nem bíznak a további emelkedésben. én inkább azt érzem, hogy talán kezdenek felelősségteljesebben viselkedni. a részvényt körüllengő jelenlegi bizalmatlanság és a cég aktuális likviditási helyzetét figyelembe véve szerintem okos döntés, hogy zárják a határidős pozíciókat, ezzel csökkentve a lehetséges pénzügyi vesztegetéseiket. alapból nem értek egyet azzal ha egy cég saját papírra kötött határidőről akarja magát finanszírozni, mert ez kiszámíthatatlanná teszi a költségvetést. megégették magukat, most gondolkodnak
E-STAR