Ilyen kispapírnál az illikviditás benne van a pakliban. A KulcsSoft (is) egy nagy kedvencem, ami ugyanebben a cipőben jár. Spekulációra nagyjából alkalmatlan, de egy buy and hold portfoliónak sikeres szereplője lehet.
Nagyon nincs meg itt annak az ideje h vasaroljak ebbol. Es elsosorban nem is a.lassan de biztosan allandoan eso arfolyam miatt,hanem a borzaszto illikviditasa miatt. Ez a papir jelenleg (kb egy-masfel eve) kereskedesre egyszeruen alkalmatlan. Ha majd valtozik a helyzet, szolok h vettem.-:)
Na akkor mar csak az nem vili,h mi ertelme van belevasarolni egy folyamatosan es egyhuzamban eso ceg papirjaiba 2,5 evvel azelott,ami meg a sajat varakozasaid szerint is jo esellyel masfel ev mulva lehet nyeresegben?
Nekem is van egy pár 10 k, majd látjuk, viki elronthatja ha nem tudnak jönni az eus mezőgazdász lóvék, jó cég ez, keszhasznunk bizom benne. Ha jönnek a nagy lovék 100 fölé gondolnám 2023 második felére.
Csúnyán fest a forint, csúnyán fest a magyar, a kormány büszkesége, odaveri a falhoz a piacgazdaságot, hullik ránk a vakolat mint jéges hóvihar az antarktiszon, jönnek a jeges medvék, megeszik a buxot, ez kell nekünk ha már akartuk, ja nem.
Az otp-seknek ez eleg szar lenne,latvanyosan minden duhuket azon toltik ki a befektetok a magyar csodagazdasagot latva. 10 nap esesre is nulla a korrekcio,mikozben mol,ricsi kepesek nagyot menni. Az o plusszaikat beleszamitva 34 ezres bux 6000-6500-as Otp-nel lehetne.
Legközelebb néz hozzá forgalmat és könyvet is, több információ = könnyebb döntés. 1 db-ot adtak azon az árfolyamon. 30 alatt talán megéri venni, ha belefér várni 2024-ig
tegnap egy pillanatra volt 40 felett is (+10%), néztem is a híreket, hogy van-e valami, érdemes-e belevenni, de aztán nap végére még mínuszba is tudott menni. továbbra is felejtős.
Persze, meg majd 100-nál adja el mindenki stb. Érdemes vissza olvasni a pozitív hangvételű hozzászólásokat, 70-100-150, röpködött már minden az elmúlt 1 évben, mégis sehol semmi.
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611