Én órás alapon egy pár pontos longban vagyok daxban, és amerikai indexekben is. De valóban van most tér még lefelé az én stratégiáim alapján is, de annyira talán nem vészesen, hogy beragadjak. Arannyal ezzel párhuzamosan egy kis shortot vettem fel. Tegnap este nyitottam daxon 11695 céllal longot 11626-ról, az hajnalban szépen záródott. Talán most is jól kalkulálok.
nem nevezném zavarosnak , inkább szimpla elírás volt csupán és nem azért javítottam mert Te ne tudnád, inkább olvasóid kedvéért akik szorgosan figyelik írásaid
a műsor változatlan ....ja ezt nem érdemes elfelejteni: "kedd, 16:16előzmény: #1354 feketemelos#1355volt egy tanár néni (....DD)) ) akinek soxor fix ideája volt , hogy amerre éjszaka járt a futi , arra járni fog a prompt is (nem mindig az nap) éjjel a dax futi járt a 11352-nél " https://www.youtube.com/watch?v=1BQHqE-8xss&list=RD-g9ACZKXe80&index=7
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !