ha ma nem lenne fed erős longnak tűnne az irány h4-en jelenleg ..óráson szinte feltapadt a 850re ...nem fordult le markánsan (2-300 pötty)...ráadásul a senetiment az "esés jelzésből" átballagott a semleges zónába
Kisebb zuhét várnék is, de egyelőre egész jól dolgoznak a támaszok. Túl jól. A FED-del meg az a bajom, hogy mostanában úgy táncolnak, ahogy Trump fütyül. Ez a huzavona kitarthat a jövő évi elnök választásig. Mindenesetre az irány nagyon kétesélyes. Sokan várják fel, de sokan le is.
Amerikát le is tudtam a hétre. Zártam a longokat 7620, 25900, és 2885-nél. A daxot meghagytam még, 11640ig vártam volna, egyelőre nem akarja. Hátha később...
Jelen állás szerint egy hosszúkanócos fekete gyertya lesz. Ennek az árnyékában hetekig oldalazhat. Naposon 5 hullám jött le. Ha nem szakad tovább, akkor én a hó végéig erre az oldalazásra számítok. Ha fel-korrekció jön, az akár 12100-200 körülre is viheti.
Tegnap 11400-nál nyitottam egy longot, most gondolkodom, hogy 600-ig maradjak-e benne. Amcsi indexekkel ugyanígy vagyok, nyitottam longokat. Ha csendes marad a nap, akkor látok még egy kis teret a visszakúszásra. Illene is a képbe ez a húzd meg, ereszd meg játék.
idősík...nem mindegy milyen idősíkról beszélünk.....a sentiment (a daxra ) magasabb idősíkon nem szokott hazudni...az lehet , hogy megy egy kicsit fel a dax (h4en akár 100-500 pötty is beleférhet) ,de utána leves lesz a kontraindikátor szerint (éves ,3 havi).....el szokták venni a kicsik zömének a pénzét ez így működik ....és mikor kovács néni25 is shortban lesz akkor jön egy csúnya felrobbanás ...de ez lejjebb lesz (asszem még) és közben hullámzik lefele a dax (350....850 ....tegnap új alj 264....jelenleg 500 felett vagyunk ) ...aki dt-zik próbálgat a hullámokból (tök mindegy merre megy , kivéve a 3 hambist mert azokat necces shortolni általában) többet megcsípni ...jelenleg a dax új aljat csinált és alacsonyabb tetőt h4en
Nézegetem azt a hetes gyertyát....ugye ma szépíthetnék akár.... Az a baj, h eur/usd sajnos fordulhat. Manapság meg gyengülő dollár mellett esik sp. De majd kiderül, most csak találgatok :)
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !