nem tudott ma már tovább esni de long sem igazán volt ,Daxot kivéve,reggel,így holnapra is longot várnék,ha ma lett volna egy normális vissza teszt akkor shortot várnék de,így,hogy elmaradt,holnapra várnám a longot.
Ki is szálltam.. Pedig eredetileg 10 ft-ot kalkuláltam.. De így is szép hogy a fele összejött 2 nap alatt..Nem hinném hogy visszamenne 270 fölé már... Ha megis visszamegy,újra megpróbálom...Inkább azt sajnálom,hogy már kint volt a pénzem?amukir a nasdaq esni kezdett,de nem vokt kedvem azinnal pozit nyitni,ráadásul brutálisat esett (300)pont,rátehettem volna az i-re a pontot az első 2 napban...
EUR-HUF nem egy napon belüli történet a hajnali érdekes spread tágítások miatt annyira nem kedveltem,de régebben kereskedtem, napon túl ,általában több hetes poziban az USD-HUF fal egyetemben.Mondjuk a Saxonál nem,de investingen 282 is volt év végén ami elég érdekes mert amúgy 272 körül volt a Saxonál akkor.
Én az utolsó kereskedési napon Euro-Huf shortot nyitottam.369,5 eladás.. Lehet hogy hosszadalmas lesz kivárni,de nem kell napi szinten idegeskedni,hogy eltalalom-e az 8rányt mint pl a nasdaq esetében.. Csak ráülök,és várok... 10 ft az már nagyszerű nyereség lenne.. 50% a tőkére vetítve. Persze kell türelem hozzá,de 370 fölé már nem histem higy menne,tehát a rizikó nem túl nagy...
nem hagyták ki...rés betöltve.6-ik zöld gyertyánk van készülőben,egymás után. elérkeztünk az első komolyabb ellenálláshoz 15930-15940 között(prompt-dax) 15918-nál dax hatiban short .
kora hajnalban még short volt az irány, egészen a 9 órás, prompt piac nyitásig. Pipa.... A 834-865 résből betöltött 20 pontot,egészen 855-ig húzták meg zárásra a dax-ot, a határidős kereskedésben tovább folytatodott az emelkedés, 885-ig...elképzelhető,hogy holnap meglehet a maradék 10 pontos rés betöltése is 865-ig a promptban is...habár valami azt sugja nekem,kihagyják a robotkák,csk azért,hogy összezavarjanak...na,majd eldöl :-))
Sajnos igen. Én nem voltam ügyes és megszívtam. A fed döntés után én próbáltam megvenni az esést, de rendszer “megmentett” a további veszteségektől. Gondoltam majd most is megjárja ezt a sávot, de nagyon nem akarja.
DAX , SP500 , NASDAQ