Kiváncsian figyelem az OTP-s topicot...ha én ilyeneket , mit ilyeneket háromszor komolyabbakat kérdeznék szerintem kapnék olyan zöld emberkés...fúú de félelmetes,és olvass több szakkönyvet hsz-t, hogy csak na... Hiába ha férfi kérdez az nem baj....Fene azt a nagy összetartásotokat... :-))
Remélem szép locsolóverseket fogok hallani... :-))) Bár nem kicsit utálom a locsolkodás szép magyar szokását, már ami lett belőle. Nem mondom egy vödör hideg víz reggel a nyakamba, na az már valami lenne...de ezek a büdös pacsulik....:-))))
Mielőtt bárki fejében megfordulna...nem kérek malac versecskéket...
Azt mondták hétfőig várjak....kéne egy égi jel, hogy kicsit megnyugodjak... :-))) ami gyanítom most nem fog bekövetkezni...megfutamodott :-)))) Mármint a jelem... :-)
(Pista remélem büszke vagy rám, te vagy a mesterem, lassan olyan homályosan fogalmazom, hogy belekavarodok magam is.):-)))
ajjajjj..visszavonulok. :-)) Én bubuért vagyok oda, bubu meg Liliáért...pista szerintem Slyért, meg a Gábor is Slyért...És volt itt ma egy fiú...nem emlékszem a nevére, de ő meg a Tibiért.... :-))))
Csak Csajok