Vagy nálad az optimista oldal az mindegy ki, bulkban jön... aki nem sir folyton, az mindenképp szemellenzős hülye (eszedbe se jut, hogy én esetleg nem ország-világgal osztom meg a kétségeim, ha vannak, vagy semmi...fekete-fehér...ilyen ez)
De mondom, semmi értelme,csak nyugodtan, elismerem olyan vagyok amilyennek szeretnél látni, csak fejezzük be, senkinek nem jó (és pláne nem kell ez).
EX, azért te is tartsd be a békét :), az se baj ha vroka meg a pro'sokat hajtja, végül is miért ne tenné hiszen azért vett mert hisz benne...a geni helyzete meg nehéz a semmiből akar várat építeni, de akár sikerülhet is...
Az álhírek kibocsátása szintén az optimista oldal privilégiuma, mint tavaly szeptemberben van befektető, 3 hét múlva tőkeemelés, van hitel eximbanktól, van amat szerződés, Gem befektető és most is már baromi rég megvan a befektető csak pont te nem tudsz róla
Amúgy spade az ún optimista oldal eszköztára: 1000 éves geni hírek, fizetett elemzések, roadshown elhangzottak szajkózása,, személyeskedés, a szektorral technológiával kapcsolatos releváns hírek megkérdőjelezése, elhallgatása, illetve genivel való kapcsolatuk tagadása, de ha benézel topicba úgyis láttad
Jó hirek jönnek.
Végülis egy papirban vagyunk, mind2en jól járunk (még akkor is ha külsőm alapján itélkezel néha, nekem meg szokásom személyeskedni, ha megmérgedek) :)
Ez nem ide tartozik.
Valamint hosszú háttere is van(álhirek, nem létező fabrikált anyagok,rendszeresen elirt számok), de nem bonyolitom, és nem szándékszom vitába bocsátkozni.
Meg fogunk férni.
Igazad van.
Csak nyelni kell párat.
Technológiáról szólva, a kristályos szilicium alapúak eddig is voltak, és más előnyei vannak, más a felhasználhatósága,de mivel a Genesis vékonyfilmben utazik (elvileg majd), az azon téren bekövetkező innovációk kevéssé érdekesek számunkra...
Nem tudom milyen gyakran olvasod a topicot, de bocs, ha a tegnap éjjeli hiszti, zavart és érthetetlennek tűnt...
Próbálom a jövőben az ilyesmit elkerülni (és azt hiszem nem is lesz rá szükség, mert azt csipogják a madarak, hamarosan exmnbs se kötözködik majd, ugyanis ő ezt árfolyamtól függően szokta)
:))
Törölt felhasználó2008. 07. 31. 07:49
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 07. 31. 07:47
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 07. 31. 07:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Addig jó, mig életben nem...
:)
Hogy alakult a helyzet a gyurmával és a zsirkrétával? :))
Tényleg jó lenne ha megférnétek békében. nem értem miért vagy kiakadva exmnbs1-ra, mégha a genesisben rossz híreket is említ (amúgy szakmailag sztem az új technológia az egyik legnagyobb fenyegetés, a genesisire, de ez most nem érdekes), főleg amikor úgyis emelkedik a részvény, mert a rossz hirek egyrészt megfontolásra intenek, másrészt nagyon fontos szerepe van csökkenti az eufóriát így a volatilitást másrészről meg így segít beárazódni a rosszhíreket az árakba. Tehát minden genesis tulajdonosnak hasznos az erről szóló vita a con's felemlegetése végsősoron. Amúgy meg az amcsi jó hangulat tegnap annyira volt pozitív illetve öröm amennyiben örülhet egy halálra ítélt mikot megtudja hogy selyem kötéllel fogják felakasztani, tekintve hogy a 300 milliárdos credit windownak meg a naked short elhalasztásának örültek annyira, viszont a helyzet rendeződési várakozást 2009 közepére tolták. A Deuche bank is leírt egy jó nagyot 11 yard ...
Amúgy magával is beszélget (újabban), de ő nem fárad bele...
Velünk lesz a baj asszem :/
Törölt felhasználó2008. 07. 31. 07:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
Van benne vmi kétségtelen...
(de hogy mi is van benne, az továbbra is kérdéses marad)
Törölt felhasználó2008. 07. 31. 07:23
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 07. 31. 07:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ne fessétek falra az ördögöt...
(Amúgy én már elvesztettem a fonalat BB kicsoda és milyen is valójában, de az biztos, lánynak nem lány megbizható forrásból tudom :)
Törölt felhasználó2008. 07. 31. 07:20
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 07. 31. 07:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mindig ilyen korán kelsz amúgy?
(nálam ritka, de most valamiért nem birtam aludni, majd napközben jön meg a böjtje gondolom, mert most fáradt nem vagyok)
Csak Csajok