Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 02. 08. 08:44

Csak Csajok  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 20:36
Előzmény: #2296  Törölt felhasználó
famo ilyen a szerelem?

legközelebb útba ejtlek...

nem teher...
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 20:35
Előzmény: #2298  Törölt felhasználó
Ne foglalkozzál vele. Ez csak átmeneti dél.
Onnan tovább kétszer annyit észak.

Majd szólok ha a szomszéd kecskéjét is be kell shortolni. Még nem kell.
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 20:31
Előzmény: #2297  Törölt felhasználó
A dow délnek? Az nem lefele van? :-))
ajjajj..én azt hiszem nekem longjaim vannak. :-))
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 20:30
Előzmény: #2295  Törölt felhasználó
Menjen az olaj északnak, a dow délnek, és szép lesz.

Nincsenek nagy igényeim ....megöregedtem már.
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 20:30
Előzmény: #2295  Törölt felhasználó
Úúúúgy..de úúúúgy elsóztam ma a főzeléket... :-)))

Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 20:28
Előzmény: #2294  Törölt felhasználó
Szép estét... :-)))
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 20:08
Előzmény: #2293  Törölt felhasználó
elvetettem a pénzmagot...most fog kikelni:-)

és elvettem a számláról apehelvtársnak tálcán feltálalva..

( a fránya phylán TÚLSOKAT KERESTEM és gyorsan vissaz is tettem...jegyzéskor:-)))
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 15:28
Előzmény: #2292  Törölt felhasználó
Végül is igazad van..jó a svédasztal. :-)
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 10:34
Előzmény: #2291  Törölt felhasználó
nyereg alatt puhított hintalóóóóóóó?

a svédasztal nagyon jó!
mert nem kell valamit végigzabálnod, amiről kiderül, nem is az amire vágytál (nem az ágytál...mert arra nagyon is lehet, és Ágnesnek hála....hiába!)

szóval, ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit,
a Fertőhöz közel Sopronban volt hozzá szerencsém,
a Sziesztát ajánlhatom!

idén is lehetett volna (előszezozon), csak a fránya közgyűléseim ig. üléseim, mérlegidőszak:(

nameg, a pénzmagot elvettem ...átvitt értelemben is!
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 09:59
Előzmény: #2289  Törölt felhasználó
Nekem inkább ez jön be most. :-) link

Én sem vagyok bigmek rajongó. Egy évben kb. kétszer térek be "oda" :-)

Viszont a mostanában annyira hódító Trófea típusú éttermekért való rajongást sem értem igazán...nekem nem jön be ez a dolog.

(Tudod, fix összegért annyit eszel, amennyi beléd fér...két vagy három órát lehet maradni.)

De azért azt ne vedd zokon, ha egy tizenéves nem a specialitásokra vágyik. :-)))
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 09:07
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 08:29
Előzmény: #2288  Törölt felhasználó
Famo ! egy darabig "neveltem" volna két "érettségi" közeli "gyermeket"...elvittem volna az egyiket étterembe a születésnapja alkalmából............

mondjuk ...kés villa étlap specialitás:

hová kivánkzott (elvégre Ő VOLT A SZÜLINAPOS)
bigmekkk sültkrrumppli kóóóóóóóóla...tömegnyomor!

errő ezennel le is tettem, megkapta és soha többet!

legfeljebb, amikor népszámlálás miatt jártam a várost.....................szó-ami-szó a WC tiszta volt!
és akkor egy fanta...
egyes ilyen helyeken a bolkkon található kód nélkül nem jucccccccccc beeeeeeeeeee a létfontos...
szűk helyre !
Törölt felhasználó 2008. 05. 02. 07:12
Előzmény: #2287  sly36
Sziasztok.

Sly. na az éttermet tuti kihagyom.. :-)

Tegnap voltunk picit majálisozni..legalább kétszer egy- egy idegen kisfiút próbáltam a fiam helyett felvenni...olyan egyformák voltak a kis szöszke fejükkel... :-)))
A kisvasútra felszállt az apjával..na errefel a vonatot kezelő roma bácsi elkezdett beszélgetni valakivel..Annyira belejöttek a dumába, hogy 3 perc helyett legalább 10 percig száguldott a vonat.... :-))) Már mindenki hányás közeli állapotban volt a kisvonaton.... De a gyerekek élvezték.

Éljen május 1-e... :-)))
sly36
sly36 2008. 05. 01. 17:20
Előzmény: #2286  Törölt felhasználó
Famo, olyan élvezetes pedig, ahogy két ekkora gyerkőc szétszedi az éttermet, kár kihagyni.....:-))))
Törölt felhasználó 2008. 05. 01. 16:27
Előzmény: #2285  Törölt felhasználó
Az az igazság, hogy a dögrács vs. Tőzsdenyúl kérdésben hozzám sokkal közelebb áll Tőzsdenyúl véleménye.
Sokkal emberibbnek, és elfogadhatóbbnak tartom.

Remélem nem kerülsz soha olyan helyzetbe, ahol mint magyarnak, komoly előitéletekkel kell majd megküzdened.

Nagyon szép hétvégét Neked. :-)
Irány az étterem az asszonnyal. :-)
Törölt felhasználó 2008. 05. 01. 16:07
Előzmény: #2284  Törölt felhasználó
FAMO !

Ez van : egy álmodozó , naiv emberke vagyok , aki rossz korban és rossz időpontban született .

Az én általam felépített erkölcsi mérce magas , belátom , de én ezt élem .....és jó ezt élnem.

Bárány leszek , de kolomputánmenő birka nem.
Törölt felhasználó 2008. 05. 01. 15:58
Előzmény: #2283  Törölt felhasználó

Nem emberi természetű?

Na ezzel nagyon nem értek egyet. Az emberi természetben nem csak pozitívumok vannak...azt persze értem, hogy a te természetednek nem része a lopás, de attól még egy emberi "tulajdonság". Én is loptam csokit egyszer-kétszer..tök jó volt, könnyen jött. Persze mára felnőttem, tudom nem szabad ilyet csinálnom, és szerencsére nincs is szükségem ilyesmire..

egy évvel ezelőtt megpróbáltak betörni hozzánk...akihez még nem próbáltak, el sem tudja képzelni milyen érzés. DE..nem gondolod, hogy amiatt, hogy könnyen lehetne fegyverhez jutni, nem annak az esélye nőne, hogy ÉN meg tudnám védeni magamat és a családomat, hanem annak, hogy a betörőnél fegyver lenne....?

Kedves vagy, de az én lelkem sem tiszta. :-( Sok olyan tulajdonságom van, ami lehet szerinted nem emberi.
Törölt felhasználó 2008. 05. 01. 15:44
Előzmény: #2282  Törölt felhasználó
FAMO !

Leírok Neked valami nagyon csúnyát......ami a TE tiszta lelkednek nem lesz kellemes!

Én azt mondom , hogy a lopás az nememberi természetű , ha valaki téged megkárosít , meg is teszik , sokan , sok helyen .......nem tehetsz semmit , mert elengedik és megússza.........de TE azért a valamiért nagyon megdolgoztál , nem csak anyagi kárral jár a lopás.........én még az életemben soha senkitől nem loptam és soha senkit nem vertem át.....ez így emberi magatartás.............én azt vallom , hogy aki lop, az megszegi az emberi törvényeket és Usa mintájára lehessen már magunkat megvédeni..........egyszer egy betörőt megvert a hazaérkező tulaj és még őt akarták és sikerült is meghurcolni..........persze házon belül lehetett volna ügyesebb is.....mert az ő verése nem állta a versenyt a sokszázezres rablással.............elgondolkodtató.

szóval lehet ezen elgondolkodni....nehéz dolog !
Törölt felhasználó 2008. 05. 01. 15:32
Előzmény: #2281  Törölt felhasználó
A fertő tónál csak kirándulni voltam. :-) szép hely. Viszont a falvak arrafelé..a mezítlábas romagyerekek az út mellett... a kis kulipintyók, amikben gőzöm sincs hogy nem fagynak meg télen... Szörnyű.

De az semmire sem lenne megoldás, ha szabadon fegyvert viselhetne bárki.
Nagyon sok okból nem tartom egyáltalán jó ötletnek. (30-as körzetben élünk, és a férjem néha elég csúnyn integet azoknak, akik száguldoznak az utcánkban..mindig rászólok, hogy hagyja inkább..mert soha nem lehet tudni ki ül abban az autóban...emlékszel talán a trabantosra..aki lelőtte az őt leelőző kamionost... na mi lenne, ha még az is benne lenne a pakliban, hogy mostmár aztán tényleg bárkinél lehet egy -két ÖNVÉDELMI fegyver...)

Az élethez való jog, azért remélem felülír mindenféle tulajdonhoz való jogot...

Fontosnak tartom a tulajdon védelmét..de nem mindenek felett.
Törölt felhasználó 2008. 05. 01. 15:23
Előzmény: #2280  Törölt felhasználó
FAMO !

Ez nálunk tényként müködik és szó sincs naivságról.

Láttam , hogy megijedtél két rovattal lejjebb a fegyver gondolatától....ha jól értelmezem TE a Fertő-tó környékén laksz.......és remélem , hogy nem akarsz baz és nyir...megyékben kocsikázni , ,mert akkor TE is egy támadás után másként látnád !

Usa alkotmány eleje a tulajdonhoz való jog mindent felülír , így helyes....amiért megdolgoztál , ne hogy már bárki csak úgy lenyúlja !

Araboknál kéz levágás volt a minimum....szép szokás volt !

Topik gazda

famo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek