ja, krizi, majd az ilyen gyerkőcökből lesznek az önzó, senkivel és semmivel nem törődő felnőttek, aki ha nem kap meg mindent első szóra, majd megszerzi magának
mire szülők felébrednek, késő lesz
na ez az, komolyan mondom, ma már szégyen bizonyos körökben ha fegyelmezed a gyereket..."Engedő" a nevelési trend....aha...aztán meg jól elverik a tanárokat a gyerekek..nesze neked "engedő"....
He-he ...
Most találtam : "Magyarország, Viasat3, 2007. június 10-től 2007. szeptember 16-ig, minden vasárnap délben"
Akkor ezt nem is itthon láttuk ...
:)
Akkor csoda gyerek, hu múlt héten kellet elmenünk egy ismeröshöz ott van egy cirka 4-5 éves gyerek az asztalról dobálta le a kaját rohangált ösze visza megkérdeztem mi a baja. Erre a szülők semmi csak kristály gyerek és mosolyogtak büszkén és mondták hogy az ilyeneket nem szabad fegyelmezni mert különlegesek a csaj meg még elkezdi hogy a nővérének meg indigo gyereke van. Mald le estem a székről mondták hogy néhány tíz ezer forintért elvitték valami állitólagos szakértőhöz és az mondta hogy nem rosz a gyerek csak különleges.
Hát, nem tudom, mitől lett ilyen, kajával mondjuk nincs gond, mert nem eszik meg szinte semmit, de már megszoktam. Szerintem fotoszintetizál, meg a levegőből él.:-))))))
Csak Csajok