én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Általános befektetői hangulat, alapkamat, szabad pénzeszközök mennyisége,állami(jegybanki) beavatkozás stb., vagyis színte mindennel, amit belemagyaráznak. Általában fordítottan arányos a részvénypiacokkal, de ez inkább csak rövid időszakokra mondható el ennyire leegyszerűsítve. Egy biztos, ha pánik van veszik mint a cukrot!
Debrecen Királya és az Övet-hasonulva Gyártó beszólásai kivülestek az általam (és szerintem még jó sokmindenki által) felmért kockázati tényezőkön...Most jól eloldalazok a EURHUF shorttal, visszajöttem szépen.
Azért szóltam, mert a vételeken már túl voltam, de most már látom, hogy lehettem volna bátrabb is. És az eladás sem volt túl fényes, de a hétvégét fedezi bőven.
61-en szálltam ki 99-es vásárlás után pénteken...2 órát nem figyeltem,-239.000,de pont kiütés előtt leléptem.
Visszaszálltam a másik turboshortba és a mai "29 pont" alatt visszajöttem 0-ra.
Certifikátok