Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Akinek most sok kp-je betakaríthatja a termést,a kamatokat gyakorlatilag kockázatmentesen most 11%-12% Egy 50 millas bűzös panel helyett havi 500 nettót
Hát én 50 km-re ingáztam, de mondjuk ez nem az osztrák munka volt. Suzukival, 6 literes fogyasztással ez 60 ezer Ft benzin. Plusz az autóra minden más szintén 60 ezer, kopás, fenntartás,stb. 1900 Euró fizetés, 15-16 % az autóra rengeteg. Nem jó az ingázás. Jobb ott lakni.
Az ügyes átment Ausztriába és úgy dolgozott. Na annak biztos siker és csillogás, panasz egy szál sem. Sopronban 2x voltam de ott nem hallani az embereket panaszkodni, szomorkodni. Van ott pénz mindenre is.
A magyarnak Finesz köll,nem tud Finesz nélkül élni pedig az egyenesebb út itt Európa közepén tán kifizetődöbb lenne Én ránézek ezekre és kb pár perc után látom kik Űk. Fineszes trógerek
Gondolom ettől függetlenül meglehet próbálni, mert meglehet csak az embernek ki kell nyitni a száját hozzá. Mindenhol lehet fizetésemelést kérni, kapitalizmus van, mindenhol már a 90-es évektől.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn