Topiknyitó: Portfolio 2013. 10. 23. 21:42

Az S&P 500 lezuhant a csúcsról  

Ugrás a cikkhez
A főbb amerikai részvényindexek esésnek indultak a mai kereskedés folyamán az elmúlt öt nap ralija után. Az S&P 500 rekordmagasságból zuhant vissza, de szorosan követte őt a Dow Jones Industrial Average is, aminek a legfőbb oka az olyan...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=190823
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
evazeller 2013. 10. 24. 00:28
Törölt hozzászólás
evazeller 2013. 10. 24. 00:25
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2013. 10. 23. 23:26
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Egyre több helyen vesze észre, hogy nincsenek tisztában a szavak jelentésével, súlyával ... olyan kifejezéseket használnak, melyekkel első olvasatra teljesen más értelmet kap a mondanivaló, mint ami valójában ..., de hát ez van, sokkolni kell az olvasókat !
Törölt felhasználó 2013. 10. 23. 23:06
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Én és az a cikk, aminek a címét kifogásoltam sem arról szólt, hogy mi VÁRHATÓ, hanem, hogy mi VAN. A fél%-os esést túldramatizálni és rally végről beszélni, amikor még a tegnapi napot se adták vissza az indexek, meglehetősen szakmaiatlan. Én erről beszéltem.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2013. 10. 23. 22:34
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
pár éven belül garantált

de legalábbis évtizeden belül

mindenhol kiszálltak a szarból a népek, innen persze nem látszik, de nincs már para, úgyhogy simán lehet, hogy rajtunk kívül a világ szerencsésebb fele szétlongolja magát a következő évtizedben
Törölt felhasználó 2013. 10. 23. 22:08
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Napostól felfele mindenhol divergencia van... Ha lesz is még benne erő, lassan itt az ideje a várva várt nagy zakónak.
Törölt felhasználó 2013. 10. 23. 21:58
Előzmény: #1  portfolio
Én nem szoktam címeken kiakadni, de azért ez elég félreinformáló:

\"Az S&P 500 lezuhant a csúcsról

Soknapos ralinak lett ezzel vége.\"

Fél %-os esés van, konkrétan csak a tegnapi nyerőt adták vissza az indexek, a hétfői zárónál magasabban állnak.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek