Itt most nem ez a kerdes. Szerintem. Mit akar a wallis? Lopni jott ide es ennyi vagy valoban tidztesseges szandekkal, piaci alapon jott letre a rv? Mindenkit ez erdekel most.
Fontos, hogy az organikus növekedés mellett akvizíciókkal is növeljük az AutoWallis árbevételét, itt gondolhatunk új országokra, régiókra, márkákra akár a kiskereskedelmi, akár az importőr tevékenységben, akár a szolgáltatásokra. Látni kell azt is, hogy a Wallis-csoportban még mindig vannak olyan cégek és új projektek, amelyek még nem kerültek be az AutoWallisba, így arra is számítunk, hogy ezek rövidesen hozzánk kerülnek. Ott van például a Wallis Kerepesi, amely Kiát és Opelt forgalmaz, vagy a WAM által nemrég felvásárolt JóAutók.hu és az Auto-licit.hu. Ezen kívül az importőr cégünk alkalmas arra, hogy bármikor megszerezze egy régió vagy ország kizárólagos importőr jogát, és egy ilyen esetben robbanásszerűen megnőhet az árbevétel.
két hete kaptam 7 dislike-ot arra a kérdésemre, hogy vette-e valaki a fáradságot, hogy áttanulmányozza a mérlegeket az össze/beolvadás kapcsán. Ismét kérdezem, persze költői kérdésként.
Mindenfelekeppen kellenne egy pozitiv hir a cegtol is ezek melle, ami hiteles es bizalmat add a piac resztvevoi fele, hogy magasabban konszolidalodjon az arfolyam.
Esznelkuli arolyam szetbarmolas van mar hetek ota es nagyon kell mar a fordulat mert lassan teljesen leertekelik a cegcsoportot. Kinek az erdeke ez nem ertem.
Szoval minden feltetel adott a bux indexbe+premium kategoriaba keruleshez.Onnan mar csak egy lepes a Cece index. Nem hiszem el,hogy ezek nem lesznek pozitiv hatassal az arfolyamra.
Meglatjuk mi lesz a bejelentes utan, ha bekerulnek, akkor elertek a celjukat. Remeljuk abbamarad a szoras es azon lesznek, hogy a bizalmat visszanyerjek.
Célul tűzték ki, hogy az AutoWallis-papírok bekerüljenek a Prémium kategóriába, valamint a BUX és CECE indexekbe. Mikor kerülhet ezekre sor és milyen feltételeket kell teljesíteni hozzá? Több tőkepiaci célkitűzésünk van, így fontos célunk, hogy bekerüljünk a BÉT elemző, árjegyzői programjába, bízunk benne, hogy ez is mihamarabb sikerülni fog. Emellett szeretnénk bekerülni a BUX-ba és a CECE indexbe. A BUX-ba kerülésnek öt kritériuma van, és ezek közül számításink szerint mindet teljesítjük már most, pedig elég hármat teljesíteni. Bizunk tehát abban, hogy a következő felülvizsgálatkor, már márciusban bekerülünk a BUX-ba, és utána a CECE indexbe is. A prémium kategóriába kerüléshez két elvárás teljesítésére van szükség. Az egyik az, hogy a kereskedési napok 90 százalékában legyen kötés az elmúlt fél évben - úgy gondolom, hogy ez a feltétel teljesült, és az átlagos kapitalizáció 5 milliárd forint legyen, ez most jóval efölött van.
Meglatjuk en befektettem meg varok es varom a bejelentest a bux indexbe kerulesrol. Azt mondtak minden feltetelnek megfelelnek a heten megtudjuk.Amennyiben nem teljesul akkor reszemrol is felejtos lesz a bizalom.
AutoWallis Nyrt.