Tud valaki mondani valami okosságot az Antival kapcsolatban? Mit csináljak a pakkommal? Kb. 4200-es beker áron van, és felmarkoltam az oszit is.Mikor adjam?
Megveszi a magyar állam az Antenna Hungáriát
MTI2014. március 26. 17:05
Az állam visszavásárolja az Antenna Hungária műsorszóró vállalatot francia tulajdonosától.
A nemzeti fejlesztési minisztérium szerdai közleménye szerint az "Antenna Hungária" Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. (Antenna Hungária) száz százalékos részvénycsomagjának megvételéről írt alá adásvételi szerződést a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) kizárólagos tulajdonában álló NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) a francia műsorszóró szolgáltatást ellátó TDF S.A. (TDF) leányvállalatával.
A szerződés értelmében az Antenna Hungária 2014. május 30. napjával a kormányzati informatikai és távközlési üzemeltetést, valamint szolgáltatást ellátó állami társaság, a NISZ tulajdonába kerül.
Nap, mint olvashatjuk milyen erős régiónkba a tőkebeáramlás. A SwissCom ezt lovagolta meg, amikor "olcsó" finanszírozás mellett a tulajdonosi akaratnak megfelelően akvirált a régiónkban. Szvsz nem a jelenelgi értéket, hanem a piac értéke alapján áraztak. A veljüü pedig csak később jön. Kétségtelen, hogy ezzel még meg sok gond lesz.
"Minden AH részvényesnek 5,250 Ft-os ajánlatot tesz majd a Swisscom papíronként - nyilatkozta a svájci cég média kapcsolati igazgatója, Pia Colombo az Interfax-nak. A cég képviselője elmondta azt, hogy a Swisscom célja a tőzsdei kivezetés, amennyiben ez nem sikerül, akkor nem fog a társaság megválni AH részvényeinek egy részétől a tőzsdén keresztül. Mint ismertes, az AH-ban Medget Rahimkulov ÁÉB vezérnek 15%-os részesedése van, aki vélhetően a Swisscom által az ÁRV Rt-től megvett részvények áránál magasabb árat szeretne kapni papírjaiért." Itt a válasz elsőkézből, min 5250 és tőzsdén keresztül - értelmezésem szerint.
Törölt felhasználó2005. 07. 21. 19:14
Hát remélem ebben nem legalábbis nem lesz igazad.És jó lenne egy blue-chip hogy minek?Hogy legyen a tőzsdének nagyobb a kínálata,noha az kétségtelen hogy a kínálatot inkább szerintem újabb papírokkal kellene bővíteni eddig ilyen csak az FHB-volt.Ennél jóval több kéne.Megindulhatnána k a tőzsdeképes cégek tagjai a tőzsdei bevezetés útján.
> Szerinted nem jó az antenna de ha feltőkésítik? . Nem azt mondtam hogy nincs benne pénz, hanem hogy nincs benne veljhúúúú Ugyan mi az amit az Antenna tud és más nem , és meg is marad ? Szerintem semmit...de lehet hogy a svájciak nagyon tudnak valamit, de sztem inkább egy rakás szerencsétlen balf@sz vette meg...:), mint annak idején az Elendert....
Gyerekek az Antenna sztem fundamentálisan egy nagy rakás sz@rt sem ér, nincs veljú benne...fõleg amikor jön a 3g....sztem a sváciak jól rá fognak fázni...ebbõl a befektetésbvõl pénzt csinálni szinte müvészet lesz.... Majd elválik igazam van-e.....
Törölt felhasználó2005. 07. 21. 18:42
Ha lehet egy kérdésem Uram!Bár tudom eme levél tartalma nem nekem szól.Mikor vezetik be az rtl-klubot?
Nem szabad kivezetni, bizzák rám 10k-s papírt csinálok belöle egy év alatt. Kell egy ajánlat (5500). Többit tudni fogjuk. Én még a bull piac vége elött új részvényeket is kibocsátanák a svájci fazonok helyében. Utána levágnám a névértéket 100ft-ra.
spade, ezt fejtsd ki bővebben: "Ha magánszemély akkor biztosan nem adnak neki annyit, hiszen a kifizető levonja a 25%-t az 5250-es árat meg valszeg nem éri el a tözsdei ár...."
Antenna privi