Egy kis segitseget szeretnek kerni. Egy olyan toolt keresek ahonnan kozvetlenul lehet megbizasokat adni es van charting resze is egyben. Pl mint a metatrader.
A lenyeg az lenne hogy legyen real time adat indexekhez, reszvenyekhez, futuresekhez(index/reszveny) es forexhez, lehetoleg minden world wide. A kis nyomi BUXunk is kene =)
Nem CFD! Ilyen van? Vagy csak almaimban? =)
Jah es demo szamlat is lehessen nyitni =)
A 'nagyok' mit hasznalnak?
Biztos en vagyok a hulye de nem talaltam ilyet. Vagy csak rossz helyen keresem...
1 ébként egy jó tanács.ne tegyél fel egy lapra mindent,nem célszerű 1 cégnél tartani minden kereskedési lóvét-még ha az bank is... még ha oly sok pénzed van akkor sem... főleg akkor nem ...
álmaidban :):):). minden felület és cég másban jobb,pl brókerdij,ker. felület,különféle piacok hozzáférése,stb.stb.stb. de egyébként nem rossz ötelet,csak felesleges,nem hiszem hogy annyi zsé-d lenne hogy "all in one" kössél,akinek annyi one nem utazik 6 billió féle cuccban....sőt a tőzsdétől is lehetőleg távol tartja a pénzét :):):):):)
All in one global trading tool
Egy kis segitseget szeretnek kerni. Egy olyan toolt keresek ahonnan kozvetlenul lehet megbizasokat adni es van charting resze is egyben. Pl mint a metatrader.
A lenyeg az lenne hogy legyen real time adat indexekhez, reszvenyekhez, futuresekhez(index/reszveny) es forexhez, lehetoleg minden world wide. A kis nyomi BUXunk is kene =)
Nem CFD! Ilyen van? Vagy csak almaimban? =)
Jah es demo szamlat is lehessen nyitni =)
A 'nagyok' mit hasznalnak?
Biztos en vagyok a hulye de nem talaltam ilyet. Vagy csak rossz helyen keresem...
Elore is koszi!
T