Aleksandar Vucic szerb kormányfő hamarosan beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel arról, hogy Magyarország fizikailag lezárná a magyar-szerb határt, és arra fogja kérni, hogy "ne építse fel azt a falat". Aleksandar Vucic szerb kormányfő...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794
"Még nem késő bocsánatot kérned Vazsmegyeitől,amiért szándékosan rosszul idéztél tőle! Legyen benned becsület!" - A pofátlanságnak nálad nincs határa! Hazudsz éjjel, hazudsz nappal! Követed nagy elődöd mindenben!
Az írásaidból ordít a sületlenség.Az a baj hiába magyaráznám el, megint mennyire köze nincs a valósághoz amit írtál,nem értenéd meg,mert a kis zárt mesevilágodból nem tudsz kijönni.
én nem szeretem a kerítéseket tudod, az elvtársi dolog nem vagyok nem voltam nem leszek elvtárs a mi családunkban nem divat drukkolj a libsiknek különben éhenhalsz
Bizony-bizony,-pny a nagy erkölcs csősz előre kitervelten,aljas szándékból meghamisította/cenzúrázta egy korábbi hozzászólásodat,hogy lejárasson,rossz színben tüntessen fel a nagy érdemű előtt.Fennáll a becsületsértés,rossz hírnév keltés gyanúja is,örülhet ha nem jelented fel! Ami a legvisszataszítóbb,hogy ő szokott kérdőre vonni bárkit,ítéletet hozni mások feje felett,miközben sokkal gátlástalanabb tettet követett el,és még csak bocsánatot sem kér,hanem átmegy agresszív tagadásba! Elképesztő! Én nem kérek a -pny féle szélsőliberális sajtószabadságból!
"Talán lehetetlen még egy olyan elkeseredett és elmérgesedett konfliktust találni a Földön, mint a palesztin-izraeli szembenállás. A két fél kirekesztő nacionalizmusának végtelen történetét egy hónapja Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke melegítette be, amikor önkényesen, a nemzetközi tiltakozás ellenére bejelentette: az USA elismeri Izrael fővárosának Jeruzsálemet." https://vilagterkep.atlatszo.hu/2018/01/10/tizeneves-szoke-kamaszlany-a-palesztin-ellenallas-uj-arca/
Fidesz hazugsággyár#745 Megköszönöm, hogy ennyire értékeled az itt fellelhető mondatfoszlányaimat, amiket sikerült megint szövegkörnyezetből kiemelve összegereblyézned. Honnan esett le csak annyi az értelmes, válogatott szövegből, hogy kijelenthesd a legújabb hazugságtesztedet! ?Még senkinek sem sikerült hazugságaidból arra következtetni, hogy "jobbos" lennék. Nagyon is "liberális" vagyok! Igaz nem a te értékeid szerint.Nem ingnorállak, inkább "értékelem" a politikai hovatartozásod megnyilvánulásait! - Ja és ehhez hozzáteszem, hogy a tiszteletlen hazudozó nick, ezért a válaszért kitiltott a kedvenc topikjából, ahol véleményt diktatórikus formában bármikor megtehet! És meg is teszi! És az ilyen nickek akarják megváltoztatni a világot! Honnan szalajtják az ilyen véleménydiktátorokat? - UI: "Neked Orbán mindig hazudik!" //Nekem meg -pny nick mindig hazudik!// Azért mondom, mert ebben igazam van! - "Hát aki hazudik az talán lop is" Ezt meg az ellenzéki véleményekre írtam! És ezt is: "aki hazudik az csal is" - Mivel bizonyított, hogy a -pny nick "hazugságokat" terjeszt rólam, minden más is kitelik tőle!
nekem ahhoz kell drukkolnom, hogy a hozzád hasonlóak észhez térjenek... pláne, hogy azt írtad, sok-sok évet voltál külföldön... ezt már illene tudnod, hogy milyen hatásai lesznek, ha az arab futóvadak és a többi hasonló beszabadul Európába.. de sztem te pont ezt akarod... pénzem van, ne aggódj... én inkább a te családodat "látom" a migrik gyűrűjében... szép új világban... nincs fideszem... kár, hogy szövegértelmezésed az elmúlt hosszú hónapokban sem javult érdemi szinten, de csak így tovább , hajrá !
Az idézetem pontos volt. Mindent betűhűen copyztam. És még azt a Schmitt Palis hibát se követtem el (akit mentegettetek sokáig), hogy nem tettem ki az idézőjelet. Bár ő másolt volna ilyen pontosan és szabályszerűen:)
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794