Topiknyitó: Portfolio 2017. 11. 25. 20:25

A nemzetek fölött álló szuperpénz több áramot zabál, mint egész Magyarország  

Ugrás a cikkhez
A Bitcoin rengeteg kritika éri amiatt, hogy a rendszer mûködtetéséhez eszméletlen mennyiségû energia szükséges, ami távolról sem mondható zöldnek. Mára már odáig nõtte ki magát a dolog, hogy ha a bitcoin egy ország lenne, akkor a
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 11. 25. 20:25
Előzmény: #1  portfolio
#2
tl; dr :)  
 
azonban ideje volna hasonló elemzést készíteni a stadionok energia-fogyasztásáról, vagy a koncertekéről, diszkókéról, beleértve persze a diszkóbaleseteket is... az egy picit teljesebb képet mutatna :)
de, hogy ne kanyarodjunk el meszire: mi lenne, ha a facebook, tinder, instagram, stb. szerverparkjainak energia-igényét nézzük? vegyük hozzá a pornóoldalakat is, mert a net jó nagy százaléka pornó... vagy a spam-küldő cégekét, mert ugyebár a maileknek meg spam a jelentős hányada... szóval lehetne még ragozni, de az ilyen cikkek is csak arra jók, hogy a BTC-fikakórusnak legyen mibe kapaszkodnia, ha már lemeradtak a jó kis vonatról... btw. ma 8700 felett is járt, párszor rásasoltam mobilon... ja, tudom: függővé fogok válni, ha így folytatom :) én azonban általában tudom, mikor kell leállni, ellentétben sok minden mással :)

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek