A Fidesz SZÉGYELLI a világ előtt a Soros plakátokat?
link
Orbán Viktor ne szeretné, ha a világ látná, mi folyik Magyarországon? Miért szégyelli ezt?
Világgá vihetnék az ide látogatók, hogy Orbán Viktor megemlékezik arról a személyről, aki őt is fizette!
annál is inkább, mert ez a kormány a tolvaj hazaáruló és nemzetgyilkos jelzők mindegyikét joggal érdemli.
baromira elvakult kreténnek kell ahhoz lenni, hogy valaki ne vegye ezt észre.
Szívem szerint ráírnám a Soros plakátokra, hogy rajtatok nevet birka magyarok amiért nemcsak tűritek, hogy a fideszes gazemberek kifosszanak benneteket, de segítetek is nekik ebben
amúgy meg tényleg szégyelli a világ előtt a plakátokat. Amikor Brüsszelben az újságírók a kormányzati lopásról meg családja hihetetlen gyorsaságú és közbeszerzéseken gazdagodásáról kérdezték a felcsúti elmebeteget akkor láthatóan nagyon zavarta, hogy húú bakter ezt a sok külföldi is hallja és nem lehet csak úgy elsétálni meg elhallgattatni ezeket, mert itt mégiscsak illik bizonyos normákat betartani amiket egyébként otthon nagyban leszarnak és pofátlanul hazudnak, lopnak gyilkolják a magyart
Ezt most így nagyon elbonyolítottad!
Biztos akartál valamit mondani, de egyszerűbben nem tudnád megfogalmazni?
Most azt se tudom, hogy végzett-e veled a pszichológusod, várjak még rá?
Kérdezem, hogy mi történt 1936-ban az olimpia után, újrakezdték a propagandaplakátolást?
Nem tudom, hogy mennyire volt ez a Hitler fanatikus, mennyire ragaszkodott a rögeszméihez.
Melletted nem lehet dolgozni! Itt kereskedni kellene és nem a kormányt és Magyarországot szapulni! Márpedig ez tagadhatatlan! Ha zsigerből jön nálad, nincs mit tenni, csak szóvá tenni lehet! Még!
Várjad! Szeretnéd kideríteni! Ja, elfelejtettem, hogy nem is létezel. Egy kitalált személy nevében trollkodsz egy Magyarországot lejárató portálon! Ráadásul félrevezető nem létező személyek felhasználásával.
Jobb, ha feladod magad, mert ha a pszichológust várod, az én vagyok! Én megtaláltalak és éppen a személyiségi jogaidat firtatnám, de egy nem létező személyt azonosítani hosszú időbe telik! Ráadásul a portálod ki sem adhat síire-szóra! Sajnos maradsz továbbra is pszi eset!
Lex CEU: Újabb szakaszba lépett a kötelezettségszegési eljárásÚjabb szakaszba léptette csütörtökön az Európai Bizottság (EB) a felsőoktatási törvény módosítása miatt áprilisban Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.
A brüsszeli testület közölte: úgynevezett indokolással ellátott véleményt küldött az ügyben a magyar kormánynak, ami az eljárás második szakaszát jelenti.
Magyarországnak mostantól egy hónapja van arra, hogy összhangba hozza az uniós szabályokkal a kifogásolt törvényt, mely a bírálói szerint bezárással fenyegeti a budapesti Közép-európai Egyetemet (CEU), különben a bizottság az Európai Bírósághoz fordulhat.
link
Most mi lesz ;-)
Civiltörvény: Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellenKötelezettségszegési eljárást indított csütörtökön az Európai Bizottság (EB) Magyarország ellen a külföldről támogatott civil szervezetekre vonatkozó törvény miatt.
A brüsszeli testület közölte: úgynevezett hivatalos felszólító levelet küldtek Magyarországnak, és ezzel megindult az eljárás a nemrég elfogadott jogszabály ügyében, amelyet több szempontból is aggályosnak találtak.
link
Csak idéztem, amit írtál.
Akkor Te azok egyike vagy, aki tudja, hogy Hitler az olimpia után újra indította-e a plakátkampányát, vagy azok egyike, aki nem tudja?
"Elbaltázott sorosozás: élő adásban szaladt bele a pofonba az ifjú KDNP-s
Már korábban előkerült az az 1992-es közlemény, amelyben a Fidesz még harcosan védte Soros Györgyöt és alapítványát. Az ATV csütörtök reggeli műsorában mantraszerűen sorosozó ifjú kereszténydemokrata azonban ezt úgy azonosította, hogy ilyet csakis az egyik "illegitim módon hatalomra törő civil szervezet" mondhatott. Még olvasta is tegnap – kontrázott az üzletember díszpolgári címének visszavonását sürgető politikus. Mire a kezébe adták a jelenlegi kormánypárt egykori közleményét. Csak az arcát figyeljék!"
link
"Azok tudják a választ, akik ezt történelem vagy matek órán kellett, hogy
tanulják! De lehet hogy irodalom és müvészet órán is ezt tanították!
Testnevelés helyett!"
De akkor Te most tudod, vagy nem?
A Fidesz SZÉGYELLI a világ előtt a Soros plakátokat?
Orbán Viktor ne szeretné, ha a világ látná, mi folyik Magyarországon? Miért szégyelli ezt?
Világgá vihetnék az ide látogatók, hogy Orbán Viktor megemlékezik arról a személyről, aki őt is fizette!