Hogy szárnyalnak a képzeletek..::)) a mintád Európára hát párhúzamba áll-e?! na meg az ábra kicsi mondjuk azért nem téged kell piszkálni!! igaz még az Usássokét se nagyon értem.. REBUKLIKÁNUS/DEMOKRATÁK bőven elég lenne Nálunk is 2-tábor benne hozzátartozó alágazatokkal
pedig robbant egyszerű: a jobboldal az egyéni viselkedésmintákon keresztül szeretné koordinálni a társadalmat, míg a baloldal ezt a felülről kikényszerített egyenlősdivel valósítja meg ihol lenne erről egy jó kis ábra http://marketliberal.org/Images/IQtest.png és mindkettő masszív moralizálásra épül... csak az egyik az egyéni viselkedést, míg a másik az igazságtalan társadalmat állítja a központba
Persze őseiket jó,ha elismerjük.. Hát hallotam cselédeket is! Áhh nem panaszként ÉLTÉK MEG AKIK RÉSZT VETTEK BENNE!! Elemben ezt is maga javára fordította a baloldal..::)) Lássátok ilyen a polítika azért nem érdemes hajra menni..Horty prádésa egy zsidó magyar volt KENDERESEN LÁNYÁVAL JÁRTAM.. Becsinált leves aztán már nem emlékszem részletekre.. hosszú már ez::)))
egy pillanatig nem tagadtam, hogy értelmi szerzők az un. "liberális", européer ifjútörökök voltak... a nemzetállami gondolat Európából érkezett a klasszikus liberalizmussal együtt az Oszmán Birodalomba...
a "szekuláris" "européer" "demokrata" törökök is tagadják... ami nem véletlen, mivel nekik nagyságrendekkel több közük volt ehhez, mint az un. "iszlamistáknak" az "iszlamisták" és itt most nem a britek által a világra segített vallási fanatikus vahabitákra gondolok... mindig is multikulturális, multietnikus rendszerekben gondolkodtak a szultán-kalifa birodalmában felettébb sikeresek voltak az örmények...
A fidesz elcseszte az országot.