Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Neked nem tök mindegy? Mit izgulsz ezen minden nap? Miért pont ezt a részvényt spécizted ki magadnak, áruld már el. Sehol máshol egy hozzászólásod nincs.
Újabb jó hír , esnie kell igaz..? Tudod az ember ha dob egy sárgát azt nem érdemes széllel szembe tennie, célzok itt arra, hogy "pedig jó ötletnek tűnt"..!
Az iromány lényege átjött. Írtam, fundásan a cég rendben van. Korábban írtam egy összehasonlítást a Telekommal, az alapján nekem egyértelmű hogy miért ennyi most az árfolyam. Ez a reális, nem a 3xos árfolyam.
Értem. Te képben vagy azzal, hogy mekkora bevétel és nyereség jöhet a jövőt illetően a cégnél? Talán még ők sem látják át pontosan az összes lehetőséget, nem hogy Te...
Azt könnyebb volt számszerűsíteni a jövőre nézve, mint mondjuk a mai hírt. Ettől függetlenül mindkettő pozitív a cégre nézve. Sok energiát teszel bele, miért nem kamatoztatod...
Azt nem is tagadtam hogy pozitív hír. Csak úgy látom hogy ezek a hírek már beárazódtak. Mióta ma kijött a hír az eladói oldal a sokszorosa lett. Mintha mindenki eladni akarna, vevők meg sehol.
Az "utána" elég tág teret enged, ha majd azt betudod határolni megfelelően, akkor leszel sikeres befektető és nem kereskedő..! De mint tudjuk holtig tanul az ember.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...