..most csörgetett meg a brokim is...mert éppen páleszt töltögettem...na de erre iszom is ...na 450-en meg lesz...ne felejtsük tavaly hol volt erre a hírre---
...jól látod a telekom helyzetét..a váláság közepete is hozta ami elvárható volt tőle...
..a lényeg adósság csökkent, eredmény pedig jó..bőven a könyv szerinti érték alatt forog...az osztalék már csak hab a tortán...
..venni kell ilyen szinten...s akár hosszabbtávra i jó lehet...sőt biztos..főleg ha a telekom adót elmeszeli az eu. bíróság..
650-en zártam is itp-t...
Telekomra rátérve...az a baj hogy sokan csak az osztalék kifizetés mértékét nézik benne.Pedi az a lényeg hogy mennyi hasznot termel 1 rv.-re levetítve.Tavaly ez 59 ft.-volt. a mostani árfolyam mellett 15%-os hozam, s közben csökkent az 1 rv.-re jutó adósság is.Teljesen mindegy hogy ebből mennyit fizet ki,mert a lényeg hogy a befektető vagyona és a cég gyarapodott.Lásd otp-mol is csak a haszon töredékét fizeti ki osztalék címen.
OTP-be lehetne egy kis fel kör abban az esetben ha EUR (elég szűk ékben halad felfelé de lehet felugrik 300 környékére és akkor jó a short)gyengülne azt várom hogy forduljon addig nem kockáztatok. Mtel tartom holnap vagy ma vétel attól függ hogy alakul az ára.
Hát igen én is bízom benne hogy 40 ft lesz legalább az oszti. Azzal a céláramig simán mehetünk 430ig. 82 átlaggal vagyok 10k val ugyhogy az már jó lenne. Otiba adtam 700 fölött a tegnapi shortokat 60as átlaggal 0 ban zártam így le. Nem akartam tovább tartani kint megint nagy happy. Lássuk a délutáni híreket azokon lehet még keresni gyorsban.
Otp short senkinek?
Ma nyitó után látszott, hogy előbb fel a 720-as ellenállásig, ahogy tegnap mondtam is...650-720-as sáv a long.
710-től nyitottam...mostpedig lassan zárok is.
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...