nem tudom észrevettétek e, de most már annyira kiélezett a csata, és egymással vannak elfoglalva, hogy mostmár szarnak rá a stopkiütésekre... (a kicsik szivatására) simán megállítják egy fontos szinten és onnan felküldik, stopkiütögetés nélkül... legalább kényelmesen lekereskedhető a kicsiknek is....
(régebben, még lecseszték egy 40-50 pippel, mielőtt fordultak... és ugyanez igaz a másik irányra is...)
jah, rájöttem, hogy szélmalomhaarc egyelőre több napos esőtrendet keresni... sávozik ez a rohadék, egyre magasabb tetőkkel... talán májusban.. tudod a realizálós hónap, de annak is a végén lehetséges....
azért persze óvatosan nyomom.. most is stop a beszállón, legfeljebb újranyitom, ha érdemesnek látom...
Én záróra -1%-ot itppelek, MINDIG visszahúzták az első pánik után, és most is ez látszik. Holnapra még nem gondolok, de azért az érdekes volna ha ázsia megint minuszos lenne reggelre, durva futik lennének. Akkor pl. jó lehet a long. Elvileg.
Egyébként ez sem szép dolog, kint mikor ők már tudták hogy szakadni fog engedélyezték a shortot, most hogy gondolom longban van az összes, korlátozták.
Majd akkor megint engedik ha már kiszálltak a longból.
Ne mondd!
Longolod a Dow Janit?
Záró előtti felhúzásra spekizel? Bár úgy néz, hogy kb a 20 napos mozgóról felpattant a DJ. Viszont snp alatta van.
Vix-x-et érdemes megnézni: +21,6%!!!! Olyan szintre lépett, mint 02.25.-én:)
Jó, de ha usa mégis visszakapaszkodna, akkor ettől még a buxot beverhetik. Viktor ki fogja a rúgni az offshor lovagot meg a zengői túrabajnokot. Ma már árazták a Forint gyengülésbe ezt a lehetőséget. Az államháztartási hiány is idén szép magas lehet.
1012 határidő
ELSŐ!!!!