Szoh, Ha biztos sikerélményre vágysz, akkor várjál azzal a befektetéssel. Majd akkor vásárolj be blue chipeket, amikor a Hiradó arról számol be,hogy "pánik tört ki a tőzsdén" vagy "XY bróker szerint egyáltalán nem érdemes már vásárolni részvényt, mert válságos a helyzet". Addig ugyanis lehet,hogy megy még a tőzsde és lehet,hogy megy 1-2 papir,de ilyen magasságban nagy odafigyelés szükségeltetik.
Zborde,lehet,hogy hülye vagyok de az abszolút legalacsonyabb áru papír.Hatidős BUX-xal buktam.Addig tartottam,amíg már nem tudtam fedezni.(ott volt az alja!!)
Szerintem nem, például a feleségemet megkérdezem, milyen papírt vegyek? Azt mondta Egis-t. Ez akkor történt, amikor éppen 10.350-ről leesett 10.000 alá. Azóta felment 11200-ra és bánom, hogy akkor nem vettem. (A feleségem nem szokott tőzsdézni és a tőzsdehíreket sem figyeli.)
Szia. Az összes jótanács közhely,és senki nem fogadja meg,legalábbis a legelelyén. Válassz ki magadnak 1-2 papírt és figyeljed.Nézd meg a grafikonját,forgalmá t,híreket róla, és ugorj bele egybe. Amíg nem bux vele,nem fogod érzékelni a valódi kockázatot. Én a helyedben nem kezdeném kis spekulatív papírokkal,mert elveszel a süllyesztőben. TDT tilos.
Kb.2 hónapja olvasgatom ezt a fórumot és tetszik.Régebben próbálkoztam szimulációs játékkal-buktam.Megp róbálnám élesben is.300k-val lehet kezdeni? Istápoljatok egy kezdőt!
TIPPSAROK