P.: Milyen módon tervezik megoldani a jelentős önerőt igénylő projektekhez szükséges saját forrás előteremtését? Tervben van-e a Synergon-pakett (a 11,56%-os részesedés február 18-ai záróárral számolva közel 440 millió forintot jelent) finanszírozási célból történő értékesítése, illetve a saját részvényeknek mi a jövője?
B.B.: A jövőben folyamatos önerő biztosítási terveinkben természetesen szerepel az EU-s támogatások megszerzésén és az elkészült projektek banki refinanszírozása mellett - ahogy stratégiánkban korábban is szerepelt - a nem energetikai célú eszközeink divesztíciója (Synergon, ingatlanok, stb.) és a saját részvények értékesítése is, bár ez utóbbi a megváltozott piaci környezetben újragondolandó.
Amennyiben a tulajdonosok úgy döntenek, hogy finanszírozzák a PannErgy pozíciókat, akkor a cég kikerül a kényszerlikvidálás alól. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy nem finanszírozzák, akkor valószínűleg ennek következményeként csődvédelmet kérhet maga ellen. Én, mint a Lazarus vezérigazgatója az utóbbit valószínűsítem.
most csak sültkolbász volt,céklával.
olaszoknál azt hallottam reggel a rádióban,h igaz Berlusconi erősödik mégis a másik oldal győzelmét várják többen,aztán meglássuk)))
A barátnak volt igaza, normálisan adózott, szinte mint a normál bér.
Így amit tévesen vontak le (elég komoly többlet Szja-t) azt már ki is fizették neki.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?