Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 07. 19. 19:02

Devizakereskedés Fehéren-Feketén  

A pénteki nap legfontosabb eseménye a brit GDP 10:30-kor. Ha az adat jó, akkor a Gbp újra szárnyalhat.

A Gbp-Jpy kitörés gyanús, csak épp egy catalist kellene a rallyhoz. Talán a GDP lesz az........

devizaTrader
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 03. 30. 00:27
Előzmény: #519  Törölt felhasználó
Tudod vagy sem, de miniszámlát nyiss az elején, még ha 10K vagy annál sokkal több pénzt is utalsz euróban vagy dollárban, mindegy.Jobban tudsz ugyanis pozit mérezetni. De inkább használd a CFD-t, ott még könnyebb méretezni.. Adózni is... :)

Szép hétvégét viszont.
Törölt felhasználó 2008. 03. 29. 23:10
Előzmény: #518  Törölt felhasználó
Köszönöm a tanácsot, azt fogom választani :)
További szép hétvégét!
Törölt felhasználó 2008. 03. 29. 23:02
Előzmény: #517  Törölt felhasználó
pro
Törölt felhasználó 2008. 03. 29. 23:01
Előzmény: #516  Törölt felhasználó
Köszönöm szépen az információt. Olvastam, hogy a BPForexet javaslod kezdőknek. Nos én náluk szeretnék számlát nyitni, csak nem tudom hogy ProTrader-essel (luxemburgi, belgiumi) vagy éppen MetaTrader-essel (angol vagy amerikai) érdemes kezdeni.
Törölt felhasználó 2008. 03. 29. 22:50
Előzmény: #515  Törölt felhasználó
Egy nyilvános fórumon nem fognak sokan adóügyekről eszmét cserélni. Legalábbis gyanítom.Nem rossz ötlet egyáltalán szigorú banktitokkal rendelkező törvények védelme alatt számlát vezetni. Ez nyilvánvaló. Mint mondtam, egy cég szembeállíthatja a veszteségét a nyereségével, a magánszemély nem. Csoportosan kereskedni azért jobb, mert több szem többet lát, kidolgozott a stratégia, egy csoport kevésbé érzékeny az egyén emocionális ötleteire , jobban terv szerint tudnak dolgozni.
Ilyen egyszerűre gondoltam csak.
Törölt felhasználó 2008. 03. 29. 22:30
Előzmény: #514  Törölt felhasználó
"Egyébként arra még nem válaszolt senki, hogy miért olyan rossz ötlet külföldön, szigorú banktitokkal rendelkező országban számlát vezetni,..."

Tényleg, miért rossz ötlet?

Köszi!
Törölt felhasználó 2008. 03. 28. 12:13
Kösz samatani, te legalább konkrétumokat is írsz!
Egyébként a hozászólók nagy részének köze nincs a devizákhoz sokan csak világolnak!
Törölt felhasználó 2008. 03. 28. 12:09
Előzmény: #512  Törölt felhasználó
samtani,

kösz szépen, ez sokat segített ismét. Annyira nagy pénzeim szerintem nincsenek, hogy az off-shore történet minden bonyodalmával megérje. A hajléktalan is jó ötletnek tűnik, de lehet, hogy én egy külföldi kollégám nevével is el tudom intézni.
Nekem is úgy tűnik, hogy azért hallgat mindenki, aki kereskedik, az adó kapcsán a konkrétumokról, mert sumákol ezerrel. Gondolom jegenye is, és ezt nem szeretné megosztani, ami hát vhol érthető, ha fél az apehtól az ember, de akkor azt kell mondani, hogy nem mond az illető konkrétat, mert van vaj a füle mögött, oszt kész, nem üres frázisokat kell kántálni. De neked nagyon köszönöm samatani, hogy te összefoglaltad és kösz a biztatást!

Üdv
Törölt felhasználó 2008. 03. 28. 11:52
Előzmény: #511  Törölt felhasználó
Robaj,menj ra a www.bpforex.hu honlapra,kerhetsz ingyenes visszahivast,ahol teged a Tornyos Szabolcs nevu uriember felhiv es elmagyaraz amit akarsz,egyebkent a devizatrader sracnak is nalluk van a tradingroom szolgaltatasa amit akar igenybe is vehetsz,es.Az adozasos temarol sokan hallgatnak,mert a legtobben kiskapuznak nem vallanak be semmit,es inkabb hallgatnak,a cegvezeto Szabolcs is csak annyit mondd majd kerdesedre,hogy banktitok azt azt csinalsz amit akarsz.
Egyebkent meg a ceges tema nem mas mint az Off shore tortenet,mindenki ezen at mossa a nagyobb penzeket,bar nem tudom mennyi penzed volna azert ez komoly tokenel erdemes.
Egyebkent Jegenyenek abban igaza van hogy probalj egy jo hosszu idoszakot demoba sikeresen,mert jobb a jatekba fejre allni,mint a valosagban.
Ha ugy erzed hogy tenyleg megy,es mar nem tudsz mit kezdeni a sok demopenzzel akkor vagj bele,hameg nem jutsz dulore a sok idetlen adojavaslaton,akkor meg ott a hajlektalan megoldas.En nem vagyok nagy majer,de azt mondhatom az a tuti.Ateltem en a szamlagyarakat,meg az olajbizniszt de a jo oreg ballonkabatos baratok 2uveg ledigborert,meg 2 doboz cigiert sosem hagytak cserbe ha adosumakrol volt szo...
Ne orlodj latogass el a bpforex honlapjara tolts le a demot azt probalkozz,meg olvasgass.
Szeva
Törölt felhasználó 2008. 03. 28. 11:19
Előzmény: #510  Törölt felhasználó
devizatrader, dlph, nektek kösz az infot. Dlph, a teamekről tudsz egy kicsit bővebben írni? Hogy lehet csatlakozni hozzájuk? Miért jobb, mint magányos farkasként?
Törölt felhasználó 2008. 03. 28. 11:17
Előzmény: #509  Törölt felhasználó
én meg találkoztam már néhány bunkóval, de te azért különleges nagy vagy..... Teljesen normális levelet írtam, érthetetlen a reakciód. Segíteni akarsz az újaknak, nem? Az nem segítség, hogy közhelyek hangzanak el, amivel semmi kézzelfoghatót nem lehet kezdeni. Az ilyen beszólásaiddal meg pláne nem tud semmit kezdeni egy kezdő. De azért kösz a semmit.
Törölt felhasználó 2008. 03. 28. 00:44
Előzmény: #508  Törölt felhasználó
robbaj,
az aranyeremre nem vagy kiváncsi?

Találkoztam már nem kevés csodabogárral, de te azért különleges vagy.
Törölt felhasználó 2008. 03. 27. 23:58
Előzmény: #507  Törölt felhasználó
én nem mondtam semmi hasonlót: "majd jönnek a profik aztán kontráznak..."

jegenye, ki mondta, hogy azóta nem álltam át dollárgyengülésre? Mellesleg mindez semmit sem számít, mert továbbra is azt mondom, ami dlph-tol is elhangzott:magánszemélyként ha tisztességesen adózol, akkor hiába a nyereség. És az is nagyon kedves, ha alapból feltételezi vki, hogy az új ember nem lesz nyereséges, és így nem lesz gondja az adóval. A kedvemért, tegyük fel, hogy nyereséges lesz, és mondjuk, mint nekem, kb. 20k-s forgalom után megmarad neki 6k nyerője tisztán. Es ugyebár 14k veszteséget és 20k nyerőt jelent. Vagyis az adó után nem marad semmi, hiába teljesítesz igen jó haszonnal (sőt, szerintem minusz marad). Pedig ha össze lehetne vonni a nyerőt a vesztessel, akkor lenne 3k nettó belőle. Kíváncsi vagyok, hogy ti csak szinte nyerő ügyleteket csináltok, vagy hasonlóan termeltek. Én, és sztem mások is, arra szeretnének javaslatot hallani, hogy ti ezt hogyan oldanátok meg. Őszintén szólva én sosem hallotam ilyen devizakereskedő teamekről, de ha részletesebben írnál róla, nagyon megköszönném.

Köszönöm az értékes infot, hogy cégre más adózási szabályok vonatkoznak. De ettől még mindig nem értem, hogy annyi adót hogy a fenébe tüntethetsz el céggel, hogy a fenti paraméterek alapján mondjuk 3k nyerőd tényleg megmaradjon, ami tőzsdei ügyletre átszámítva még mindig 50%-os adót jelentene.

Egyébként arra még nem válaszolt senki, hogy miért olyan rossz ötlet külföldön, szigorú banktitokkal rendelkező országban számlát vezetni,...
Törölt felhasználó 2008. 03. 27. 22:57
Előzmény: #502  Törölt felhasználó
Szia Jegenye ! :))

Robbaj11, kérlek, mivel elhangzott ez a "majd jönnek a profik aztán kontráznak..." vagy valami hasonló, ezért távol tartottam magam pedig ingerem volt mondani ezt-azt...

csak annyit, pld egy cégre más adózási szabályok vontakoznak, mint egy magánszemélyre.léteznek amúgy kereskedő teamek, akik nagyban és sikeresen is nyomják...ez is 1 megoldás, a magányos magánszemély trédel dolog nem olyan nyerő
....több okból
Törölt felhasználó 2008. 03. 27. 22:16
Előzmény: #505  Törölt felhasználó
Hali DLPH, Dtrader:-)

robbaj kirobbanó hozzászólásával megint csak egy baj van. Egy nem létező nyereség leadózása nem hinném, hogy nagyon fájna:) Amúgy az idevonatkozó rendelkezések gyűjteménye itt lelhető: link
A MIFID elmebajaival együtt...

Másfelől kedves robbaj, ha tényleg melózol a devizán, akkor megtalálod a megfelelő megoldást. És még egyszer ne varrj a nyakamba olyasmit, amire nem kényszerítettelek... Tán emlékszel még az 1.5-es eurusd várakozásra. Ha funda csávó lennél most épp 700 tickkel lennél gazdagabb. S miután én sem vagyok az, csak magamnak tehetek szemrehányást, eszembe sem jutna másra mutogatni.
Hidd el nagyon sokat fizettem azért, hogy ezt egyáltalán le merjem írni. (Magabiztos köcsög voltam és bealázott a piac. Nem egyszer, nem kétszer. Tisztelet és gondolkodás, meg még sokminden...)
Törölt felhasználó 2008. 03. 27. 20:58
Előzmény: #504  Törölt felhasználó
Egyetértek.Nem kicsit.Nagyon.
Törölt felhasználó 2008. 03. 27. 18:30
Előzmény: #503  Törölt felhasználó
kedves devizázni vágyok......

Jegenye mester szavait fogadjátok meg, (szia L) mert nagyon bölcseket mondott.

Sőt, egy pár dologgal kiegészíteném:

0, életed legnagyobb vállalkozásába vágsz, ha sikeresen akarsz ezen a piacon kereskedni ----- a következő 2évre feljetsd el a profitot, és csak arra edzz, hogy versenybe maradj. a legtöbb sajnos nem marad --- vagyis kérdezd meg magadtól, Te miért és miben vagy jobb mint a többi

1,- ha demoban 2x, 3x nem tudtad a megduplázni pénzed, akkor maradj még a demonál

2, devizapiac nem ATM machine, vagy ha azt gondolod igen, akkor a machina mások oldalán fogsz állni, "aki feltölti a gépet"

Ha azt gondolod, hogy okoskodni akarok, tévedsz. Attól szeretnélek, ---nénk megóvni, hogy 3 hónap múlva a Lelkisegély Topicban depressziosan írd meg devizapiaci tapasztalataidat.

Sok sikert a piacokon mindenkinek
Törölt felhasználó 2008. 03. 27. 11:07
Kepa
Ha olyan hozzáértő vagy, akkor miért nem írsz konkrétumokat. Nagyokos.
Neked Samatani pedig kösz az infókat.
Bp forexnél mióta kereskedsz ?
Megbízhatóak?
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 23:39
Előzmény: #492  Törölt felhasználó
kepa,

miért is hülyeségamit samatani irt? És hol vannak már azok, akik ingerben vannak állitolag, és majd megmondják a tutit, mert értenek hozzá??? Én szívesen veszem bárki véleményét, aki ért hozzá, de eddig csak olyan korrekt adózási szabályokról beszéltek nekem, amivel minddel lehetetlen kereskedni. Kíváncsi vagyok tényleg, szoljon vki, aki kiskapu nélkül adozik, és élesben kereskedik devizával, és az összes átlagos levonása nem haladja meg a 60-65%-ot!!! Kíváncsi vagyok, hogy csinálja. Ha van erre teljesen kiskapumentes ut, engem nagyon érdekel
Törölt felhasználó 2008. 03. 26. 23:31
Előzmény: #500  Törölt felhasználó
jegenye,

pont arról volt eddig só, hogy a jelenlegi tisztes adófeltételek között nem érdemes belekezdeni sem! Ha csak így belefog bárki, hogy juj de jó, majd egy tisztességes év után ráér az adóval foglalkozni, ugy eltaknyol, mint a ház. Pl. baromi könnyen eljutsz 90-100%-os adószintre, ha semmi ügyeskedést nem csinálsz, és magánszemélyként csinálod. Te meg annyit mondasz, bele kell fogni, aztán ej ráérünk arra még?!!! Áldozzon az ember egy év munkát a semmire, arra hogy az apeh akár a havi 2500 Euródat simán leneylje majd az utolsó centig?!!! Pont így gondolkodtam, de szerencsére mostanra sok fórumon sok tapasztaltabb felvilágosított, de te hogy ilyen tanácsokat osztogatsz, az irtó felelőtlenség sztem!

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek