Gyors volt az emelkedés, pihenni kell a papírnak a 7k-s csata előtt. A külső makró helyzet már beépült az árban. Délután felteszek egy éves árfolyam prognozist.
Volt idő, amikor csak fölfelé volt, azzal kerestem, h másnap délelőtt 10 és 12 közti hullámvölgyben visszavásároltam az előző nap eladott papirt vagyis néha fordított daytradeltem - kényszer nélkül:))
De 94-ben vettem első részvényeimet, és 98-ban 17-szeres áron el is adtam, közben közben kihaszáltam a fenti lehetőséget!
Aztán jöttek keményebb napok is, de most már megtanultam az elemzést, de semmi matek és semmi képlet:)))
MEGÉRZÉSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
a trendet és a szentimentet, a frisshíreket azért érdemes tudni, és csak a netről v 2 rádióból - az elemzök kommentárjait is jó meghallgatni... és az elemző hangjára is figyelni kell! Az élőbeszéd sokat elárul.
Törölt felhasználó2006. 09. 13. 20:18
jaj de jo ,a habos sütemény.................
Törölt felhasználó2006. 09. 13. 19:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2006. 09. 13. 19:31
....mit szolsz milyen az élet??........
csak az a fontos csak az a fontos csak az a fontos
hogy élek......................
Hulló kések? Mindíg van fekete csütörtök és vígan szivarozó kápitálisták akik nem átalljak vagdosni a rohadt szelvényeiket és mások zsírján hizlalni a pocakjukat, csillagos-sávos cilindert viselnek hétköznap is:)))
OTP topik.