Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
12:50-es hír is , ennyi negatív hírt még nem láttam egy nap, attól függetlenül nem rossz a helyzet, de 15h-ig zárnom kell a pozit, mert elkell mennem és nem akarom ogy automa bezárás legyen, meg lehet nap végére még mi is megadjuk magunkat.
DE én ilyen esetben azonnal eladok, nem nézem hogy fogy a pénzem, majd max visszaszállok lentebb!:) Novotradet is kár volt olyan sokáig húzni, mivél több napot vártam annál szarabb, ha látszik, hogy megy felfele akor kiszórni a papírt azt nyugalom van legalább bennem., mégha bukta is.
ja , hát taktikát többfélét ki lehet dolgozni ,a lényeg,mindig a jó oldalát nézni a dolognak ,ha olcsón nem tudsz venni,de elszáguld az orrod elől ,akkor örülj a megmaradt pénzednek,vagy annak,hogy eztán már csak jobb jöhet ...sztem
olcsón venni,az meg olyan relatív,mert aki ma vett otit 6780-on ki tudja,hogy fog-e örülni hétvégén ? pedig ma biztos örül
Feri, en azt szoktam csinalni, hogy jo alacsonyra teszem, de nem egy helyre az osszeset, hanem elosztom. Igy van, amikor csak a felet kapom meg, ha fordul, de legalabb kapok.
Jgy! Ilyet már én is csináltam, Tdt longot akartam indítani jó mélyről, ment is lefele szépen de az én beadott áram előtt 5Ft-al magasabban állt meg a süllyedés aztám meg ezerrel erősödött nap végééig, majd megevett a guta.. Szóval jó amit mondassz, de így meg nagy az esélye hogy le is maradsz a nyerőről, mint ahogy a buktát is elkerülöd.
kidolgoztam a rövidtávú taktikát, vásárlás olyan árakon ami nem teljesülhet, ha teljesül jó, mert rohadt olcsó volt, ha nem teljeül megnyugtató, mert megvan a pénz :DD
igen a ZEW index esett ,minden esik,amik előzetes mínuszban ,
úgyhogy még a másfél mínuszunkkal nem is vagyunk annyira kirívóak ,de még a nap végére is beeshetünk ,azzal is számolni kell
Feri,
találkozó nélkül is tudom,hogy veled lehet így beszélni,
bár az nem biztos,hogy nekem... meg hogy nem vittem túlzásba ...
de a jó szándék vezetett :)
azért ilyet már Gabcsinak se merek mondani :)
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)