Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 16:30

Marques  

lentről felfelé olvasandó, ugyi

Szerző: marques

2005. május 18. 4 óra 10 perc

Cím: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

Viszlát!

Abbahagyom a fórumra /és csak a fórumokra : ) / írást, mert akik ismernek személyesen, azok ezután is megtalálnak a való életben, a virtuális "ismeretség" meg - egyre inkább az a véleményem - értelmetlen.

Meg a számítógépezés rontja a szemet. : )

p.s. :

P.Z. szomorú lehetsz hogy lemaradsz a következő tutiról. : ) : )

2005. május 18. 3 óra 38 perc

Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

csak azért nem tőled mert nem is ismersz személyesen. ami nem baj

2005. május 18. 3 óra 35 perc

Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Tehát kedves P. Z. ne olvasd el a beírásaim. 3.30-as beírásos visszajelzéseket kaptam eddig. Ennyi.

2005. május 18. 3 óra 34 perc

Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Amikor beírt valamit marques hogy vett akkor a beírása után mindegyik fel is ment egy ideig. És utána: ez a lényeg. Legalábbis Elmű óta figyelem. Aztán volt ami leesett. Szerintem se guru, de érzi a piacot.

2005. május 18. 3 óra 30 perc

Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

P.Z. ember!

Nehogy elüldözd már Marques Mestert. Aranytojást tojó tyúk tojásai a beírásai, nekem jó pár részvényre felhívta a figyelmem, amivel kaszáltam, mint a Kaszás.

Pont azt írja mindig hogy nem önigazolásnak írja a beírásait és nem vételi jelzésnek. Te meg pont ezeket írod. Prekoncepciód van, mint a sztálini idők bíróinak. Szerintem téged egyszerűen irritálnak marques beírásai. Allergiás vagy rá. Ne olvasd el és kész.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 13:29
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
A saját magam elnöke vagyok. Annó kaptam ezt a nicket egy melóhelyen, és azidőtájt regisztráltam ide is (pont két éve), szal ezért elnökúr a nickem.
Fibóról nem tok semmit, ő nekem új. Nem is érdekel. Csak azt nem vágom miből jött az hogy én vagyok Marki?
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 13:22
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
Büd. Par. nem úgy volt nem jössz vissza?

És bocs, hogy elloptam a nevedet..:$
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 13:12
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
*** (portfolio.hu moderálva)
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 13:06
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
Öööö... Lehet Ön+én a vulgáris alatt mást értünk?
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 13:06
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
Hali!

Csak tudnám melyik agyament jutott arra a következtetésre hogy é vagyok Marki. Ha csak fele annyira lennék benne a dolgokban akkor nem szivatnám a tippsarkos fiukat a csóró kérdéseimmel.
Bár nem rosz taktika. A nyomorék, kezdő elnokur nevén informálódok alpdolgokról, majd felhasználva az infókat Marki néven osztom az észt, és véletlenül puff bejönnek amit mondok, sőt már milliomos is vagyok, sőt nem is Angliában vagyok hanem a saját szigetemen, és most szeretnék itt is tőzsdét alapítani, csak kell néhány infó hozzá, pl. hogy mi az a harmadik péntek, meg stb. amit persze tökéletesen tudok, csak szegény Tbarnát szivatom. Amúgy ha volt valaki konferencián közületek, mármint az elsőn, akkor ott nem én voltam, hanem elküldtem magam helyett egy kis fiatal pöcsöt, aki annyit értett a tőzsdéhez mint egy kisbaba, és így hitelesebb a látszat hogy elnokur hülye, és Marki meg a király.
Most hogy így lebuktam, akkor íme néhány tipp.:
Húúú. Hogy is kell? Na megpróbálom valami ilyesmi:

ÉMÁSZ

- 1. KURVA JÓ PAPÍR FELMEGY

- 2. VEGYÉL TE IS

- 3. ÉN MÁR VETTEM

- 4 JAAAAAAA. MÁR TE IS?

- 5. OKS. AKKOR ÉN ELADOM.

- 6. PUFF. NEM SZÓLTAM IDŐBEN? UPSZ. SORRY. MAJD LEGKÖZELEBB A HUMETNÉL.

Szóval ja Humet az új tippem. Nekem még 56-ról van de tartom, mert fél éven belül 130, jövő ilyenkorra 200, de hosszútávon 1500 és a Buxban nagyobb súlya lesz mint a zotépének. Szal. Nem szabad kihagyni!!!
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 13:05
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
Gondolom mennyire...>:)))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 13:05
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 13:01
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
Ez számomra hihetetlen.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 12:51
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
Fibó, te beteg vagy!!! Úgy hívják: Üldözési mánia.

Megkérlek benneteket fiúk, és Önt is tisztelt B. Paraszt, hogy az érzelmi kötődések ellenére ne legyünk vulgárisak... (egyszer(vagy2x-3x) én az voltam undartaker miatt, és nagyon megbántam utána... persze ez nem visszatartó erő... de anyázás anyázást szül, és a fórum teljesen komolytalanná válik. - na nem mintha most nem lenne az...)

Egyébként Fibó mindig is kötekedő nick volt amennyire emlékszem.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 12:31
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
B. Paraszt, vagyis Spade.
Innen is ki fognak tiltani. Észrevevetted, hogy Spadenek írtam és a legújabb B. Paraszt reg.-gel válaszoltál?
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 12:19
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:58
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:56
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:53
Előzmény: #41  spade
HVG értelmiség... Spade, ez marha jó! --- Hol a francban voltál a héten? Autópályákat robbangattál? :-))
minden6ó 2005. 12. 18. 11:53
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
Hehe

Elnökúr=Marques.

Asszem most elnökúrnak dagadhat a mellkasa... vagy Marquesnak ??? :)))))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:46
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Fibó, patkány úr!

Ne szidjon itt, senkit, semmit. Értelmes dolgot sosem mondott a gazdaságról, sem a tőzsdéről. Ez egy gazdasági fórum, itt értelmes gondolatoknak van helye. Fibó patkány úr, húzza ki a repedt hátsójából a kapanyelet és dugja bele a büdös pofájába legalább attól végleg elhallgat.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:41
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Spade vagyis B. Paraszt: akkora paraszt vagy hogy egy ódal szalonna volt a jeled az óvodában :OOO))))))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:40
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Sajnos nem én vagyok marqes úr, sem spade úr.

De maga Fibo, egy született szemétláda!
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:38
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
buxer=Spade=LTamás=(egy nagy) Büdös Paraszt= (marques?)

most már biztos :))))))
spade 2005. 12. 18. 11:38
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
AKS,

> már megint kapkodsz.

Hát bakker, miazhogykapkodok ? :) nem én forditgatom az implikációt :).
Nézd az én megközelitésem nem elfogult hanem filozófikus.
A tied meg a jellegzetes félértelmiségi megközelités (felületes,at összefüggéseket nem átlátó,előbb itélkező azután se gondolkozó,elfogult) bocs :). A barátom erre szokta mondani hogy HVG értelmiség :).
Kezdjük a morális (karitativ) oldalnál:
"
Innentől kezdve totál lényegtelen, én mit vállalnék :) és az is az én dolgom, hogy megbecsülöm-e a ténykedéseiket vagy sem
"
Ez egyáltalán nem igy van. Tedd meg a magadét, söpörj a saját házad elött stb....Tegyük fel adakoztál már jótékony célokra, szerintem nem :), de ha adtál is pénzt akkor az csak a lelkiismereted megnyugtatására tetted, mert a pénz nem megy ki magától az utcára nem változik meleg levessé, nem fogja szétosztani magát a hajléktalanok között a fagyban. Vannak olyanok akik ezt önzetlenül megteszik mások helyett és fogalmuk sincs a profitról. Szóval ne érezd piedesztálon magad, mert valóban vannak olyanok akik áldozatot vállalnak önzetlenül és a saját életüket potenciális örömeiket is feláldozzák vele.
Azt mondod ez a kisebbség, nemtom hallottál-e Assisi Szent Ferencről, követnéd öt ? akár 3 hétig élnél úgy ??
Afelé megyünk hogyha elesel (betegen) majd az utcán akkor arrébbrugnak hogy minek akadályozod a forgalmat anélkül hogy segitenének. Majd segitenek ha elötte fizetsz egy summát hiszen mindennek ára van.....Könnyü egyébként ezekről úgy beszélni hogy igazán még semmit de semmi fontosat nem tettél embertársaidért....legalább ne röhögd ki, ne akadályozd és ne multinacid le őket...

Más, kell-e ezt államilag támogatni:
A Bp-i zsidó egyházközösségnek van egy olyan nagyon szép törekvése hogy az időseknek ingyenesen ebédet szállit ki. De véletlenül sem jut eszükbe például mohamedán időseknek ebédet szállitani. Na most lehet az hogy a felekezetek tartsák el magukat, tilos az állami támogatás, de akkor ne csodálkozz majd azon se ha előbb a felekezethez tartozást ivgazoló papirt kérik mielőtt bármiben segitenének, helyette esetleg betelefonálnak a mentőknek ami majd vagy ki jön vagy sem....

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek