Norvégia tárgyalást kezdeményezett az EEA (EØS) alap visszaállításáról. Ez körülbelül 92 milliárd forint támogatást jelent Magyarországnak. Ezt is el akata LOPNI az álnemzeti oldal. Szerencsére a Norvégok nem voltak hülyék. :-)) Vége kicsi! Vége!
21 Kutatóközpont https://telex.hu/belfold/2026/04/18/21-kutatokozpont-valasztas-elotti-utolso-napok-varakozasok-gazdasag Ön azt jelölte meg, hogy kormányváltást szeretne. Miért gondolja így? (nyitott kérdés, %) Csak azoktól, akik korábban azt válaszolták, hogy kormányváltást szeretnének (48%) A kormányváltást akarók körében a leggyakoribb indok a korrupció és a rendszer működése volt (20 százalék), ezt követte a kormánnyal és Orbán Viktorral szembeni elégedetlenség (13 százalék), valamint az ország általános állapota (11 százalék). Megjelent még okként az állami rendszerek működése, a gazdaság helyzete, a túl hosszú kormányzás és a morális válság is.
.toka ur ez igaz-de ha megegyeztek nem lesz itt semmi-90 ota nem volt-most sem lesz.nem érdemes reménykedni.és ha igy lenne mindenki menne a börtönbe -az többszázezer ember-és a szavazokrol itt nem beszélünk.ugyanis ezek mind bűnözők.mert bűncselekmények sorát sorozatát követték el.
Hát Kenyeres Úr, most mit mondjak...nem sok képviselőjük lett...tudom...tudom....a listan szereplő nevek változhatnak...tudom..tudom...más emberek kellenek kormányon es ellenzékben....tudom..tudom...mas emberek.....arra azert figyelni kell hogy érinthetetlenek legyenek mert a mentelmi jog 2/3-al felfüggeszthető...csak gondolkodtam....Jo munkát kívánok.Üdvözlettel:Toka Úr
Te ugyan nem "beszéltél" semmiről, tekintve hogy kb. akkora intellektust mutattál fel itt, mint Mészáros Lölö. A "kommentjeidet" meg archiváld, hogy magad is visszaolvashasd őket egy-két év múlva.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!