Egyes becslések szerint a franciák csaknem 40 ezres veszteséget szenvedtek Waterloonál (beleértve a halottakat, sebesülteket vagy a fogságba esetteket), míg a brit és porosz áldozatok száma körülbelül 22 000 volt. Becslések szerint 20 000 ember – többségük francia katona – halt meg a csatában.
ukrajnában már egymillio halott van állitolag.-kiirtottak 40 millio indiánt-nincs kedvem felsorolni.ki mit csinált-országok emberek-vallás meg mittudomán mik nevében.de egy a legnagyobb gyilkosság volt -tudja azt mindenki-2000 éve volt.és azota is.
Minden a régi. Már megint a más tollával. Mindegy. Vannak dolgok amik nem változnak. MAjd jövő héten benézek hátha a szakmaiság kicsit emelkedettebb lesz. Kellemes hétvégét kívánok!
Az a baj ilyen forgalom mellett lehetetlen eladni mennyiséget ahol igy le lehet önteni a könyvet..... egy falambériás, salétromos kádárkocka árának eladása is hetekbe telik..... Egy biztos: 690-en már boldogan szállnak ki a kis Napoleonok.
Én az App miatt nem aggódom. Sok a cash ,ami befektetésre vár. És ha az megtalálja a helyét akkor még a szárnyak sem fognak kelleni. Ja és alapjában minden NER-es ,úgyhogy szerintem ezen túl is léphetnénk. És tudom jön a választás is.....
Igen hiteles és szakmai diskurzus folyik itt továbbra is. Pláne hogy a főszereplőknek egy db sincs belőle. Toka úr is inkább itt tölti az idejét ,pedig a szárnyas akkó is kezd lassan vakondba átmenni. Kicsit azt is kellene a csata felé hajtani,mert a végén még tényleg wing ide wing oda földbe áll. Picit több szakmait kérhetnék Marika? Mert ha ez így megy tovább pár nap és lehet nyitni megint valami új topikot.
Waterlos Appeninn