Nálam az OTP single Market szerint a minimum 790, de tudom, hogy az nem megbízható. Szóval akkor betöltve, az jó, akkor legalább nem idegesít senkit.:)
Főleg azért, mert ahogy írtad anno, mindent átviszel a Pannergybe és Appnál is várod, hogy a maradékot eladhasd! Ezért van az, hogy legtöbbször ócsárolod, de közben várod is az alkalmas kiszállót... Jól foglaltam össze? 😫
A részleteket nem ismerjük, de szerintem jó üzlet van kibontakozóban, lehet jobb is, hogy nem hirtelen szállt el az árfolyam. Ahogy, majd csöpögnek az információk, úgy fogunk fokozatosan előre haladni. Köszi a kutatómunkát.
Az volt a mantra, hogy a sok kp-ből már mindenképpen venni kellett valamit, ezért "kényszerből" vették meg a Dekada stop-shop-jait, amiktől szabadulni akart, hiszen "szarok". Utóbbi megállapítás pedig onnan jött, hogy páran beguglizták a cég nevét és pár ingyenes lengyel cégkeresőn megtalálták a cég leindexált adatlapját, amin szerepelt a 2023-as EGYEDI beszámolóból pár mutatószám. Mondanom sem kell az egyedi beszámoló nem tartalmazza az üzletek pénzügyi adatait, mert azok egyedileg és a Dekada SA KONSZOLIDÁLT beszámolóiban szerepelnek.
az is lehet, hogy a több "kisebb" helyett, inkább nagyobb központokra tér át, vagy mindent elad és más terület a cél.. lényegtelen, mert homály egyelőre úgy is.. :) " Dekada nem kényszerből, hanem egy tudatos üzleti döntés eredményeként adja el ingatlanait egy olyan stratégiai partnernek, amely a jövőben hosszú távú tulajdonosként üzemelteti tovább a lengyelországi központokat."
Mi a pikula az a kényszervétel???? Mert kényszer eladást csak-csak tudok értelmezni (likvidítási helyzet indokolta eladást, akár áron alúl is), de hogy valaki kényszerből vegyen meg valamit azt nem igazán. Mire gondolsz itt pontosan?
az vette, aki látott benne fantáziát és az adta el, akinek másra kellett a pénz - ez ilyen egyszerű
csak azt tudnám, hogy ki adta el 150 körül azt a többszáz k APP részvényt, amit itt páran megvettünk - mondjuk lehet, hogy pl NVIDIA részvényt vett 15USD körüli áron, mert akkor annyi volt az ára
egyébként a tőzsde nagyon ilyen: ha eladsz valamit, akkor már nem látod olyan jónak a céget, mert utólagos önigazolásokat is keres az ember - ez teljesen normális
ha újra beszállsz, akkor pedig ez a világ legjobb cége - ez alól kivételek Jocek és Koati, mert Ők poziban is mindig elégedetlenek, morognak, de hát Őket így szeretjük
Nem akarok rád sütni semmit, de az a mondat nem igazán jött be, főleg azért mert már olvastam hasonlót! Hogy miért adják el és miért vesznek meg valamit, hát biztos találkoznak az érdekek...
"Master Agreement titoktartásra kötelezi a szerződő feleket a nyilvánosságra
hozható információk körét illetően..."
Szerintem kényszer eladás van, kényszer vétel nincs. A Lengyel cég most egy nagy építkezésben van az oldaluk szerint, el tudom képzelni, hogy akár ahhoz is szükség lehetett készpénzre, saját erőre.
Én úgy állok ehhez a kérdéshez, hogy van aki 100k+ meglévő/korábbi darabszámmal simán az egyedi beszámoló számait nézte a konszolidált helyett és vonta le a következtetést, hogy szart vettünk, mert az negatív. De ahogy írtam, a konszolidáltat is tovább kell bontani, mert nem az egész céget vettük meg. Most gondolj bele, hogy ez alapján döntést hoz és mondjuk elad. És hány ilyen van?
Volt itt a Club Aliga is Castro meg Kádár villával, nem illett a portfólióba a tulajdonos váltás után, ezért eladták, abból lett a mostani ingatlanok jelentős része. A féléves jelentés alapján pedig célegyenesben van az eladásra váró ingatlanok értékesítése, ez nem azt feltételezi, hogy nem tud szabadulni tőlük.
Írtam azt is, hogy szabadulna az ingatlanjaitól is, de nem tud. Az nem hír? Mind1, rám akartok sütni valami ostobaságot és nem meg akarjátok érteni, amit írtam. További szép napot.
Appeninn topik