Érdemes elolvasni a Wood elemzését a Graphisoftról. Vételre ajánlja a jelenlegi várható 5,5%-os osztalékhozam mellett (ez a nyereség 90%-a)... Akkor ez mennyit ér mondjuk 110 Ft/rv osztaléknál?
Engedd el, mint a pukit! :D Viszont az RSI-t szinten tartó sávban haladásból átváltott hiperbolikus felhajlás-húzásba, ami persze korrekciót-oldalazást fog maga után vonzani.
Azt nem tudom, hogy honnan kik jönnek, bármi lehet, még hír is! Régen mindig hétvégére időzítették, aki emlékszik még rá, szóval passz, de az tény hogy veszik! Ja és tegnap éjszaka, megjelent egy kocsma szintű elemzés! Miért kocsma szintű? Mert megint (személyeskedő) én voltam a fő téma és nem a részvény, bár most éppen lefelé kellene haladnunk az ott leírtak szerint! Lesz olyan is majd! 👍😃 r830
A fanyalgóknak: közeledünk az április 25. felé. Ez pedig gyönyörűen épül, az elmúlt 5 napban lehet meglesz a 10 százalékos növekedés! Brutális. Nehezen hiszem el, hogy most akkor ez lesz közgyűliig, kb max 850et gondoltam addig, de ez már inkább 1000 lesz ha így folytatja. Ha még lesz osztalék akkor a vadabb fórum tippek simán lehetnek 1800-2400 közé... Szóval kitartást mindenkinek, nézzük és csodáljuk ezt a szépséget.
Mindenképpen az lenne a jó ha dobna egy kis osztit idénre és be is fektetne egy komolyabbat. És ha ez így lenne akár a projektcégen keresztül ,akkor már el lehetne kezedeni a következtetéseket levonni a jövőt illetően. És csak halkan jegyezném meg hogy egyszer olvastam egy hsz-ben egy neves TA gurutól hogy "WATERLOO2 nem a vége" !!! De azt is írta maradjunk egyenlőre a földön.
Appeninn Holding Nyrt.