Ha egyszer néznél rv könyvet, utána még megmagyarázhatatlanabb lesz számodra, hogy miért ebbe az irányba megy. Bankok, befektetési alapok stb.... kisbefektető alig. 1-2 éve az Ádámosi-Chantili stb. faszság miatt nem ment, most B + N, de sztem ezek amúgy játszanak a háttérben!
https://akkoinvest.hu/kapcsolat/ Írsz a befektetői kapcsolattartónak egy e-mailt, elmondod mit akarsz, aztán egyeztettek egy időpontot. Nincs olyan, hogy nem lehet megnézni, bárki megnézheti!!!
Amúgy a kereskedési platform kiírja az 1 db-os kötésnél, hogy piacbefolyásoló lehet, biztos, hogy folytatni akarja? (Erste). Remélem az adatok mennek az MNB-hez. Próbáld ki, csak ne add be a megbízást! Ugyanígy a nagy pakkok berakása is remélem felkelti a figyelmet. Mostanába nem látni 😉
Meg kiderülne, hogy a B + N-nek mennyi van. Mondjuk nem értem, a BÉT honlapján benne vannak a vezetőségbe 6% feletti részesedéssel, amúgy meg lejelentették, hogy 5% alatt vannak! 🙃 Vagy azt nem kell aktualizálni? Kicsit vicces 🤣. Ha többen néznénk meg, a konkrét számot is beírhatnánk, úgyse tudnák ki volt... ha már nem kommunikálnak, semmi se érdekli őket, lehet meg kéne mozgatni őket!
Csak azt nem értem a Forrás mit lát ebben a papírban...elég jól fektetnek be, tele vannak OTP-vel...remélem nem Ők adogatják az AKKO-t, mert az sok darab
Fura... mondjuk azt elmondhatná a tisztelt vezetőség (direkt kisbetűvel), hogy miért csúszik állandóan az eseménynaptár szerinti jelentés. Legalább ennyi, ha csak a szavazati jogok alakulását bírják havonta beböfögni már lassan fél éve. Az a bizalomépítés, transzparencia nagyon nem akar menni nekik, csak különböző rendezvényeken parádéznak... spongyabob, ki a vízből!!!
Mol ugyben a jo vetelek november es december honapban voltak az elmult 2 evben.Most jonnek a minositok, S&P nel egy kategoriaval vagyunk a bovli felett, az utolso jelentesukben feltart kockázatok kozul nem sikerult semmit kijavítani, igaz Marton volt kint targyalni Londonban.
Akko fórum