Egyszer volt Graphisoft papírkám... ki is jött a Szocho. Bementem a AV-hoz, és azt mondták: külföldön is megvehettem a részvényeket, azért a Szocho. Lusták voltak megnézni a bank által küldött kimutatást, amint Bét szerepelt vételi helyként.
Úgy vagyunk most mint mikor ezt az embert aki megvette a motort vittem,azt azt hitte hogy hú de repülünk mikor indultunk,meg hasítunk ezerrel,pedig rá se tekertem a gázt még akkor csak bóklásztunk!Ugyanígy volt a fékkel is,előztem a kocsisort,azt besoroltam mert jöttek szembe,azt mondja az ember:azta ezen igy fog a fék?Ekkorát lassul?Mondom te!Rá se húztam a fékre csak hozzáértem,80% motorfék volt csak eddig!Azt akkor mutattam neki milyen mikor ráhuzok a fékre egy normálisabbat,ott kamillázott!Lényeg ha valaki nincs tisztában a dolgokkal,akkor meglepetés éri,mikor szembejön a valóság!Tisztában kell lenni mindig,milyen kávéházba ül be az ember!Biztos van itt valami átlagár meg darabszám amit a brókercégeknek kiadtak,hogy hol kell kapizsgálni!Pénteken lehet adnak ki közleményt,mennyit vettek,milyen áron!2500 felett vagyunk továbbra is,nem rossz az egyszer most!Nekem legalábbis jó!Nem panaszkodom!
Napi min. 2525ft Észre lehet venni a fórum beírásairól, hogy a legtöbben csak rövidre gondolkodnak. Naponta, rendszeresen figyelik az árfolyamokat és izgulnak, hogy merre megy. Ha nem kereskedsz napi szinten, akkor ez felesleges. . Szerintem a 4IGnél a stratégiát kell látni. Rheinmetallal a háta mögött a cég stratégiai kapcsolatokat alapoz meg USAval. Szerintem USA lesz a fő partner!!! Kisebb szereplőkkel is megpróbál a jó kapcsolatot kialakítani a cég (van ahol a kormány is segít) és majd szövetségre lépni. (Izrael, Japán, Lengyel, Francia és az arabok és persze majd az EU és a NATO) Ha valaki 3-4 éve ezt mondja, nem hiszem el. Én már régebben írtam, hogy valószínű a Rheinmetall Izraelbe nem tudna bemenni (műhold stratégiailag fontos 1 országnak és azért Németországot 1 zsidó állam nem engedne be) Velünk jó kapcsolata van mind a 2 országnak és így a 4IG hátán, gyakorlatilag a Rheinmetall is bekerül. Ezek a nagy kapcsolatok az űriparban és a hadiiparban is nagyon fontosak lesznek. Szerintem az innét befolyó bevételek nagyságrendekkel nagyobbak lesznek, mint amit most gondolunk, vagy nyilatkozott Jászai. Ő csak annyit mondott, hogy elérheti, meghaladhatja a telekommunikáció bevételét, de szerintem simán duplázhatja is azt. 15%-20% vagy kicsivel még nagyobb nyereségességű üzletágakról beszélünk!!! Lehet gondolkodni, hogy mit érhet majd a cég 2-3 év múlva és azon is, hogy akkor most itt érdemes-e eladni. Szerintem akinek kell a pénz csökkentsen. Más részvénybe kár innét átugrani, mert majd az idő megint bebizonyítja, hogy a 4IG volt a jövő befektetése és 1 ember életében kevés ilyen alkalom van. Most mindenki megalapozhatja a jövőjét vele. Érdemes azon elgondolkodni, hogy jászai miért van 3 havonta USAban? meg még van, hogy külön az emberei is mennek. 2550ft és 242milla
Jászai Gellért, a 4iG elnöke és Magyarország nemzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős rendkívüli és meghatalmazott nagykövete az Egyesült Államokban folytatta hivatalos látogatását. A tárgyalások középpontjában a védelmi és technológiai együttműködések elmélyítése, valamint a magyar–amerikai gazdasági kapcsolatok bővítése állt. 🚀🚀🚀 Májust követően Jászai Gellért a Pentagonban ismét találkozott Eric Ver Hage ellentengernaggyal, az amerikai védelmi minisztérium megbízott helyettes államtitkárával, akivel áttekintették a kétoldalú védelmi és kormányzati kapcsolatok alakulását, és további együttműködési lehetőségeket vizsgáltak. A kongresszusi kapcsolatok erősítése is fontos része volt a látogatásnak, így a 4iG elnöke megbeszélést folytatott Tyler Brace-szel, a Szenátus Külügyi Bizottsága európai ügyekért felelős igazgatójával,ahol a stratégiai párbeszéd bővítése és a közös célok politikai támogatása került napirendre.A küldöttség tárgyalásokat folytatott az amerikai repülőgépipar és védelmi szektor meghatározó szervezeteivel és vállalataival is. Az amerikai repülőgépipari és védelmi szektor egyik legbefolyásosabb ipari szövetségének, az Aerospace Industries Association (AIA) nemzetközi ügyekért felelős alelnöke, Dak Hardwick a magyar cégek amerikai ipari kapcsolódási lehetőségeit vázolta fel. A Szövetség meghatározó szerepet tölt be az amerikai kormányzat, az ipar és a nemzetközi partnerek közötti kapcsolatok erősítésében, ezért kiemelten fontos lehetőséget kínál a magyar vállalatoknak ahhoz, hogy szorosabban bekapcsolódjanak az Egyesült Államok gazdasági és ipari hálózatába. A megbeszélések a Honeywell globális kormányzati kapcsolatokért felelős alelnökével, Stacey Bernards-al folytatódtak. A vállalat vezetői a társaság technológiai központját mutatták be, a megbeszélések központjában pedig a jövőbeli technológiai együttműködési lehetőségek álltak, amely új dimenziókat nyithat a magyar-amerikai kapcsolatokban.Az L3Harris Technologies nemzetközi üzletfejlesztési és kormányzati kapcsolatokért felelős vezetőjével, Jennifer Hanley-vel a felek a közös projektek előrehaladását értékelték és a jövőbeli együttműködési szándékot erősítették meg. A hivatalos tárgyalások mellett Jászai Gellért írása is megjelent a The Washington Times-ban, amelyben a magyar–amerikai kapcsolatok fejlesztésének jelentőségét hangsúlyozza. 🚀+🐮+🚀
Új csúcson a forint, Dow jones is új ATH-n, jó piaci környezetben az árfolyam jelenleg 2545 Ft. Valószínűleg ezen és a tegnapi szinten sávozik a papír, amíg az indikátorok hűlnek a következő szintre lépés előtt. Persze itt soha nem lehet tudni semmit, bármikor jöhet egy tolóerő...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.