🤣 Szerencséjük? Ami történt azt te szerencsének nevezed? 😁 Szerencséről mindig egy "szerencsétlen" mondása ugris be!:
„Mindenki a maga sikere kovácsa, ez bárki legyen, azt gondolom, tehát mindenki, mindenki, tehát kell hozzá, hogy valamire vigye, vagy valamire ne vigye, ahhoz is kell ám nagyon sok minden, ez lehet pozitív, negatív.”
Jól van na,nem csak a 4ig-re gondoltam konkrétan. Azért ha a kormány elengedi valakinek a kezét vannak eszközeik hogy nehéz helyzetbe hozza. Jövőre meglátjuk
Szia Haya!Én megveszem szerintem a ZX-10R Ninját,amit kinéztem!Nem mintha kellene,de az ember életét a felesleges dolgok teszik széppé,a szükségesek meg csak elviselhetővé!!
Nem ott dolgozom, de amit leírtam az igaz. Az előkészületek viszik a pénzt, az aratás hozza! Én ezt írtam. . treff A részvényeim többsége 40ft-ról van. Nehéz volt tartani, mert sokan már 100ft-nál is eladásra buzdítottak, meg feljebb folyamatosan. Valószínű nem is adom el, mert elég a többi amit drágábban vettem. 40ft-osokat megtartom, mert a 4IG idővel osztalék papír lesz és többet kapok majd osztalékra évente mint amibe kerültek. Mindenkinek gratula aki merte tartani. Ünnepeljetek, holnap én relaxálok, de pénteken itt leszek :D . daniel Lehet, hogy a figyelmedet elkerelte, de Magyar Péternek múlt héten csak 4IG részvénye volt. Más részvényt nem tartott, csak 4IGét. Tőle várod, hogy tönkretegye a céget? Az ország egyik legnagyobb hazai tulajdonában levő cégét? Lehet ma már sok Tiszás is vette, mert a főnök ebben ül :D
Szerintem addigra a 4iG olyan nagy és komoly cég lesz, hogy még ha voltak is furcsa hitelek vagy vásárlások azokkal nem fog lehetni csinálni semmit. Minden le van legálisan papírozva, erre a vezérunk ugyelt. Ugyanezt gondolom az Opus esetében is.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.