Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Üzletági értékvezérlők: Ipar4.0
okos gyárak és logisztika ENERGETIKA
energiahatékonysági megoldások OKOS EGYETEMEK
digitalizáció, oktatás OKOS ÉPÜLETEK
smart building OKOS VÁROSOK
település informatika
Kérdezem a tisztelt Kollégákat, hogy ENERGETIKÁRA emlékszik-e valaki a korábbi évek beszámolóiból, anyagaiból, mert ez most KIEMELTEN megjelent az 5 prioritás között (Ipar 4.0, Okos város, stb.stb).
Senki nem várt osztalékot szerintem, a cikkben hangzott el, annak köszönhető a negatív hangulat egy része. Eddig minden plusz pénz eredménytartalékba ment, 100%-ra tippelhető volt hogy ez is oda megy majd.
Sziasztok! Én nem tartom tragikusnak azt,hogy nem fizetnek osztalékot.A nyereség eredménytartalékba helyezése hosszú távon sokkal stabilabbá teheti a részvényárfolyamot.A cég mozgástere is nagyobb maradhat bármilyen ( most még nem látható ) külső hatás esetén. Rövid távon persze lehetünk csalódottak,de úgy is az idő fogja eldönteni,hogy melyik verzió lett volna az előnyösebb.A második félév persze lehetett volna jobb is,lehet,hogy ettől vált óvatosabbá a vezetőség.Részemről megvan a bizalom,de a jelentésben is említett befektetői kapcsolat tartásnak szintet kellene lépni,mégpedig felfelé.A kötelező közzétételek megtörténnek,de egyszer-egyszer egy vezetői nyilatkozat ami megerősíti a részvényeseket bizony jól jönne. Mindenkinek jó és sikeres kereskedést kívánok.Üdv.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.