A Bcashnél állítólag Ecó spekik bajba kerültek az áresés miatt, az Ecó árfolyam olyan szinten van hogy spexeknél megint Ecó likvidálások jöhetnek mint májusban. Én kiugrottam pénteken, de az beugrok 45 Ftkörül.
Leírom sokadszor is: Nem utálom. Jó cégnek tartom. De most likvidálások lesznek ötvenkettő záró alatt mert sok spekunak van hitelre. Nézd meg a topik indító beírásomat, aztán azt hogy lehülyéztek, és a minapi öntést ötvenig. Sok kicsinek van hitelre.
Közeledett a múlt héten a 45-höz. Sehol nincs egyesek által hangoztatott áremelkedés. Tartom az állításom, hogy ötvenkét forintos záró alatt jönnek a likvidálások és 45ön veszek hamarosan.
Vas. A.
Én a topikindítóban leírtam amit tudok. Azt tessék elolvasni. Nem azért mert befolyásolni akartam bárkit is. Jóindulatból. Erre jöttek a gúnyoros beírások. Nem azt írtam hogy szar a papír, hanem, hogy én is veszek, majd olcsóbban, mert likvidálások jönnek. Tegnap volt az első nap. 45ért fogok venni, 55ért eladom 20 száz. haszon. Tehát jó a papír szerintem, de olcsóbb lesz bizonyosan rövid távon.
Miért baj, hogy valaki az ECO-ra spekulált. Amig birja tartja az árfolyamot,az is természetes másokat próbál befolyásolni. Hanem birja ugyis összeroppan.Heidi 26 már készülhet pr cikkekel ,néhány vérprofi befektetővel együtt.Azért azt mindenki belátja az alja 1 Ft a teteje a végtelen.
Én nem gondolom magamat Econet szerelmesnek, de azért az idegeimet megtépázzák az ilyen Wasabi féle beírások. Nem tudom, hogy meddig mehet lefele. Lehet, hogy Wasabi még óvatos is volt. Mi van, ha 20 Ft. lesz????
Minden áron nem nyomok, csak ha muszály:))) Te is Tudod, hogy nagy erőlködésnek mindig mi a vége... Ugy kell csinálni, hogy ne is essen össze, és a tételek is meglegyenek.
bp:) Te nekem dolgozol most, legyszi írjál még ilyeneket... Kénytelen vagyok 54-55Ft-ért veszegetni, ha nem segítesz rajtam... Szerintem is van még idő a eco robbanáshoz... Várom a likvidálásokat, ha lesz! ? Kérlek öntsétek már, ma még csak keveset kaptam.
Hogy én ezt hogy rühellem :))) amint elkezdene szépen pörögni pár nagyot kockáztató okoska aki tegnapelőtt vett 53 -ért rögtön berakja az ő kis 5 kját hogy nyerjen vele bruttó tízezret :))) Immmmmádom :)
???? Hannibál???? Tömeggyilkos filmsztár nem vagyok. ????
majd meglátjuk, meglátjátok mi lesz. Ha 52 lesz a záró szerintem zuhanhat. Úgy vélem szerintetek meg nem. A határidőnek semmi köze hozzá. A beragadt spexeknek igen.
a likvidálásoknak semmi köze a határidőhöz, hitelre vettek prompton
ez a tudatlanság jellemző az econet részvényesek nagy részére, ezért tart itt az árfolyam sajnos.
annyit tudnak hajtogatni, hogy "hajra eco, mindjárt 200 forint lesz"
tiszta óvoda
Econet likvidálások jönnek