A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Igen sztem is,de a tegnapra vissza térve igen érdekes volt az a kötés napon belül, hogy 3%ot ugrott, tehàt nem igazán volt eladó,de meg vehette volna aprànként is,vagy buta vételi megbízàs volt,vagy egyedi kötés.??
Jómagam is így vagyok, bár az utóbbi vételeimmel már 3k környékén lett az átlagáram, de sebaj!:) Mennyi a célárad? Én 7k alatt nem adok egy darabot sem.
moderációs topik: "adminisztrátor csütörtök, 16:02#8887Moderációs esemény történt "Magicmaan" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2026-06-14 16:02-igA moderátor indoklása: de igen, dádázunk, és csak a hosszú múltadra tekintettel kapsz felfüggesztést, és nem végleges a kitiltás. ne csinálj ilyet többet, légy szíves."
passz, azért visszajöhetne! Kellenek az oszlopos tagok :) bár szerintem elég sokan kiszálltak. Én még tartom az 1200as vételeim. :) céláram változatlan.
Az csak nekem furcsa, hogy az MBH és az Equilor is FORINTRA 7093-as célárral jöttek ki? 1-5-10-50-100 Ft eltérés sincs a két (elvileg egymástól független) elemző és két modell szerint?
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link