Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
izesito 2018. 05. 08. 08:28
#76360
"ÁPRILIS 8. ÓTA TOVÁBB NŐTT A FIDESZ TÁMOGATOTTSÁGA
Kiss Adorján
A parlamenti választás után is változatlanul őrzi előnyét a Fidesz–KDNP, a kormánypártok népszerűsége 50 százalék feletti a választási részvételüket biztosra ígérők között – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készített felméréséből. A kormánypártok tehát tovább tudtak erősödni a választási győzelmet követően. A teljes népességen belül 41 százalékos, tehát több mint hárommilliós a kormánypárti tábor, míg a többi párttal összesen 27 százalék, tehát csak kicsivel több mint kétmillió ember szimpatizál. Így elmondható, hogy nem igaz a kormányellenes tüntetők jelmondata, miszerint ők lennének többségben Magyarországon.
A legvalószínűbb listás választási eredményeket nézve (a választási részvételüket biztosra ígérők potenciális pártpreferenciája) a Fidesz–KDNP-re 52 százalék szavazna. A kormánypártok tehát tovább tudtak erősödni a választási győzelmet követően. A Jobbikot a biztos szavazók körében 19 százalék választaná. Az MSZP–Párbeszéd-listára jelenleg tíz százalék, az LMP-re és a DK-ra egyaránt hat-hat százalék szavazna. A Momentum szavazataránya négyszázalékos, míg a Kétfarkú Kutya párté két százalék lenne a biztos szavazók körében.
A választásokat követően több ellenzéki politikus, illetve véleményvezér is a szerintük tájékozatlan vidéki embereket okolta a választási vereség miatt. Ez az attitűd az ellenzéki pártok szimpatizánsain is nyomot hagyott, a jobbikosok kétharmada (67 százalék), az MSZP- és a DK-szimpatizánsok háromnegyede osztotta ezt a véleményt (73, illetve 75 százalék). Rossz taktika lehet viszont az ellenzéki pártok részéről, ha a vereséget ezzel indokolják, mivel a magyarok kétharmada (65 százaléknyian) a vidéki emberekre nézve sértőnek találja ezt a kijelentést."
zajec
zajec 2018. 05. 05. 10:42
Előzmény: #76356  _Sigorszky
#76359
pestibulvár.hu... komoly kártya... de a pápa beszélhetne a Magdolna-mosodákról és a maffiával kötött szerződéseiről is... másrészt ott az a szép vatikáni kert igazán elférne ott párezer "menekült"..ragyogó alkalom lenne kipróbálni a hit és a meggyőzés erejét.. 
Egyébként érdekes pont ezen gondolkodtam, mi a célja ennek az inváziónak..ennek a társadalmi kísérletnek.
csak alapvetésnek..nem egyforma a menekült a migráns..és a megszálló..
1. ha a munkaerő a cél akkor ennél rosszabb hatásfokú dolog nincs a világon..(hozzáadva az euban kihasználatlan 30év alatti azonos kultúrkörű munkaerőről) még olcsón sem lehet dolgoztatni őket mert mindenhol bevezették a minimálbért euban 10% alatti aki akar is valamit dolgozni..alacsony a képzettség.. és nem veszik hozzá a járulékos költségeket.. szállás apanázs..családtagok.. tanfolyamok..szociális költségek (egy ismerősnek takarító cége van németeknél..nem kevés pénzért takaríttatják a németek a migránsok szállásait :)))
2. a könnyű (ingyen) pénzkereset elszippantja az aktív dolgozni képes embereket a saját országukból, akiknek a képessége euban kevés..de saját országában segíthetnék a felemelkedést..ezekben az országokban csak az öregek és betegek maradnak? Mi lesz itt?
3. nem öngyilkos- és társadalomellenes dolog a csőcselék beengedése? ezeknek az embereknek más a szocializációjuk..aki erősebb az elvesz.. ha akar megöl.megerőszakol mert megteheti...ezekben a társadalmakban még a társadalmi alapok sincsenek meg.. még nyilvántartás vagy személyi sincs..ha elveszel elvesztél.. a rendőröknél bot van.. ha rosszat teszel rádhúz..mert ebből értesz.. persze kiröhögik a töketlen eus zsarukat.. akik akkor sem lépnek ha rángatják őket..vagy a pofájukba röhögnek..a rendőrnőkön párzó mozgásokat tesznek..teli pofával röhögnek.. ráadásul a természetes társadalmi védekező reflexeket az önvédelmet azonnal megtorolják saját állampolgáraikon...Párhuzamos társadalmak alakulnak...ez mi? mi ez az érdek? Mi ez a társadalmi kísérlet? ki szervezi? mi a valódi cél?
4. már mondtam migráns az aki eldönti kivándorol hazájából..integrálódni beilleszkedni akar..dolgozni..feladatot vállalni a társadalmi palettáról.. megtanulja a befogadó országa nyelvét..történelmét..elfogadja értékeit..és persze betartja törvényeit.. természetesen tarthatja  szokásait hagyományait.. egy migráns nem megy olyan országba ahol kibékíthetetlen ellentét van életfelfogása és az ottani rend között.. akkor keres egy olyan országot ami megfelel neki..
5. mi a cél? már induláskor mondtam ezek az emberek nem harapják a zsidókat.. erre nem gondolnak? euban mindenfelé vannak zsidók.. lehet első körben a lakosságot fogják sanyargatni..de egyszer csak az ősi ellenség is sorra kerül..  már elkezdődött..és erre mi van? hirtelen bekeményít a " befogadó ország"  nem tolerálja az antiszemitizmust..ez hogy is van..saját állampolgár aki nem zsidó az legyen toleráns..de a másik esetben már fellépés? ez mi? ráadásul nem értem.. az elkövetők honnan tudják valaki israelita hiszen nincsenek rassz jegyek.. de ne kukacoskodjunk..ugorjunk át ezen és ugorjunk az alapgondolathoz... akkor mi a cél? kell ez a társadalmi feszültség ahhoz, hogy a zsidók visszamenjenek israelbe? fognak? egyrészt sokaknak israel nem legális.. nincs létjogosultsága az israelita vallás szerint..másrészt szar a klíma és állandó a katonai veszély... akkor..mi a cél?
6.   A másik gondolat - itt kapcsolódik a pápához- mi a cél?  a katolikus rend vagy rendszer szétverése? A vatikán befolyásának a csökkentése?  Tendencia a vatikán támadása..pénzügyek a szexuális zaklatások.. németek már templomokat bontanak..
7. fentiekkel párhuzamosan megy a társadalmi értékek szokások, nemzettudat..nemzeti büszkeség devalválása.. nevetségessé tétele..(nihilista neoliberalbolsevikok)  a gyökértelenségre nevelés.. a társadalmi- és biológiai rend felborítása.. káosz és zavarkeltés.. kettős beszéd hamis értékek.. hazugságfolyam..
mivel a világ úgy működik nem egy cél van..hanem win-win helyzetek.. ezért azt gondolom a fentiek egy magasabb cél elérését szolgálják.. cui prodest..kinek az érdeke? 
kimpaa
kimpaa 2018. 05. 05. 10:42
Előzmény: #76356  _Sigorszky
#76358
Ezek a vezetőink úgy keresztények, mint akiket démonizalva hatalomban maradtak. Gyakorlatilag a tízparancsolat összes pontját megszegik folyamatosan.
zajec
zajec 2018. 05. 05. 09:45
Előzmény: #76355  ts3
#76357
védheted kisszerelmed..de nekem az ez a hernyó.. (látod előléptettem :)))) még saját párttársa is pofánverte.. persze az is tagadott mindent.. ment felé..az ledobta magát magzatpózba gömbölyödött és ájulást színlelt.. a vér nem válik vízzé..
Én számtalanszor leírtam politikai igényem... viszonyomat a meglévő pártokhoz... életfilozófiám is kilátszik akinek van hozzá esze/szeme... és te?  nem kell félni felvállalni önmagad..egyszer próbáld ki..tudom félelmetes neked mert jön valamelyik hasonló tróll és majd jól odamondogat.. :DD tessék próbáld ki.. foglalj állást..milyen párt vagy politikai irány az amit helyesnek látsz.. mire van igényed...
sokan nem merik még megfogalmazni sem saját valódi igényüket..trendi véleményvezérek lózungjait fogadják be kritikátlanul.. mert az a trendi.. kapnak készen mindent.. kitűzőket jelszavakat ellenségeket.. mentsük meg az xxxx célokat.. aki nem velünk az illiberális, elmaradott, állatkínzó, fasiszta, homofób kirekesztő.. akinek nincs meleg haverja az már nem is valaki.. a női ruhaboltokban riszálják magukat a fiúkák..  a filmsorozatokban mindig van egy kedves homo pár.. aki laza barátságos és segítőkész..és mellé rakják a heterók problémákkal teli életét.. jó étvágyat nektek ehhez.. 
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 05. 05. 09:24
Előzmény: #76352  Törölt felhasználó
#76356
ts3 2018. 05. 04. 14:33
Előzmény: #76344  zajec
#76355
Arra még nem gondoltál, hogy aki véglényezik, az maga is egy véglény lehet?
signal2
signal2 2018. 05. 04. 14:02
Előzmény: #76352  Törölt felhasználó
#76354
"„le fogjuk győzni az ingatlanpanamákat, a hatalommal való visszaélés technikáit, a felelősség alóli kibúvás kísérleteit. Le fogjuk győzni az offshore-lovagok praktikáit, és az érdemtelen állami kifizetéseket. Le fogjuk győzni a nemzet fővárosát tönkretevő korrupciót és pazarlást”.
Ez úgy valósult meg, hogy jogszabályi szintre emelték ezeket a lehetőségeket és praktikákat, így már szabadon és nyugalommal végezhetők.
Törölt felhasználó 2018. 05. 04. 13:50
Törölt hozzászólás
#76353
Törölt felhasználó 2018. 05. 04. 13:23
#76352
 „Le fogjuk győzni a bűnözést, le fogjuk győzni a munkanélküliséget. Le fogjuk győzni a fiatalok kilátástalanságát, a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályokat, az idős emberek kiszolgáltatottságát. Le fogjuk győzni a merjünk kicsik lenni szemléletét, az oszd meg és uralkodj politikát, az el is lehet menni az országból típusú arroganciát” – áll a kormany.hu-ra feltöltött beszédben.
De itt nem áll meg a kormányfői ígéretdömping: „le fogjuk győzni az ingatlanpanamákat, a hatalommal való visszaélés technikáit, a felelősség alóli kibúvás kísérleteit. Le fogjuk győzni az offshore-lovagok praktikáit, és az érdemtelen állami kifizetéseket. Le fogjuk győzni a nemzet fővárosát tönkretevő korrupciót és pazarlást”.
-pny
-pny 2018. 05. 04. 13:17
#76351
Pampa szavahihetősége:
.
“pampa 2018. április 24., 09:41 Nem kell lehalkulnom, inkább megint lelépek!
...
Így egy időre, vagy jóval többre megint befejezem az itteni beszélgetést!”
Vazsmegyei 2018. 05. 04. 12:35
Előzmény: #76348  -pny
#76350
Az ügy másik felét majd "csakazindex" fogja megírni!
Vazsmegyei 2018. 05. 04. 12:34
Előzmény: #76347  -pny
#76349
Te csak ne beszélj! Nálad többször kevés fórumozó hamisította már meg a fővezér szavait! Az, hogy mit érdemelnél arra már csak a btk adhatna választ!
-pny
-pny 2018. 05. 04. 12:31
Előzmény: #76346  pampa
#76348
Az viszont jellemző, hogy az ügy másik feléről hallgat az Origo, ahogyan te is...
.
“Pert vesztett a Mediaworks a hamisított Orbán-interjú ügyében
.
Törvénytelenül bocsátották el a szerkesztőket...”
.
https://index.hu/kultur/media/2018/05/04/pert_vesztett_a_mediaworks_a_hamisitott_orban-interju_ugyeben/
-pny
-pny 2018. 05. 04. 12:28
Előzmény: #76346  pampa
#76347
A fővezér szent szavát meghamisítani a legnagyobb bűn, szerintem életfogytot érdemelne...
pampa 2018. 05. 04. 11:59
#76346
Vádat emeltek az Orbán-interjút meghamisító dolgozó ellen – akár öt évet is kaphat
98Kolontár KrisztiánÚJSÁGÍRÓ.  2018. 05. 04. 09:41
 »A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség információs adat megsértése miatt vádat emelt azzal a szerkesztőségi munkatárssal szemben, aki a 2016 decemberében több ponton is megváltoztatta az egyik Fejér megyei napilapban az Orbán Viktor miniszterelnökkel készített interjú szövegét nyomdába kerülés előtt.
A vádirat szerint a vádlott négy dunántúli megyében öt napilapot megjelentető kiadó alkalmazottja volt felelős szerkesztői munkakörben. A férfi a munkaköréből adódóan maga is használta azt a belső számítógépes rendszert, amelynek segítségével a kiadói csoporthoz tartozó szerkesztőségek a napilapokat szerkesztették, formázták, korrektúrázták, majd a kész lappéldányt a nyomdának elküldték.
A megyékben megjelenő napilapok központi cikkeiért a veszprémi szerkesztőség arra kijelölt munkatársai feleltek. A lapszámok koordinálásáért felelős vádlott 2016. december 23-án a kora délutáni órákban, kizárólag tájékoztatás végett maga is megkapta a miniszterelnöki interjú szövegét, amelyet a központi szerkesztő a szükséges szerkesztési feladatok, korrektúra elvégzését követően, még a délután folyamán a Fejér megyei, a dunaújvárosi és a Vas megyei lapok megfelelő oldalaira bemásolt. A lapcsoportnál használt számítógépes rendszer sajátosságaiból adódóan az interjúnak a különböző napilapok anyagába történt beillesztését a számítógépes rendszer aktuális használói valamennyien láthatták.
A veszprémi szerkesztőségben tartózkodó vádlott röviddel ezután a saját számítógépéről az egyik szabadságon lévő munkatársának felhasználói nevével és jelszavával belépett a számítógépes rendszerbe, és a Fejér megyei napilap anyagába bemásolt interjú szövegét négy ponton módosította. Az interjú ennek következtében a 2016. december 24-i lapszámban a megváltoztatott szöveggel jelent meg.
Mint arról korábban a 24.hu beszámolt, cselekményéért az elkövető akár öt évet is kaphat. Emellett a tettesnek számolnia kell azzal is, hogy a miatta ártatlanul meghurcolt újságírók esetleg ugyancsak fellépnek vele szemben jogi úton.
Ide tartozó hír, hogy a bíróság tegnapi döntése szerint a Mediaworks törvénytelenül bocsátott el szerkesztőket a Fejér Megyei Hírlaptól azért, mert nem észlelték az interjúban lévő hibát. A bíróság ítélete egyelőre nem jogerős, annak elektronikus kézbesítését követően fellebbezés lehetséges ellene."
zajec
zajec 2018. 04. 27. 10:32
#76345
fröcsög a nihilista neolibsibal média.. mindenki hüje és mindenki tudatlan.. megvezetett barom..persze náluk a bölcsek köve.. kikérik maguknak nem ők a hatalom amikor náluk a végtelen tudás..ők tudják mi kell a balga népnek.. plusz még ott van az identitás keresésük..mindegyik harcos cionista akar lenni..antifasiszta.. láttad ott is van egy..ott is ott is.. és milyen volt?..hááát olyan fasistásos.. jaaaa..igen akkor az volt tutira..
azt gondolják az emberek arra szavaznak akit a legtöbb helyen látnak.. a legtöbb promóban ott van..akinek több a hirdetése.. gratulálok..csak így tovább és megint ez lesz az eredmény..
- mint tudjuk (ha mást nem Gekkotól)  hülye az..aki u.azt csinálja de más más eredményt vár..
zajec
zajec 2018. 04. 27. 10:24
#76344
http://hvg.hu/itthon/20180427_Hadhazy_Sokan_hamar_tultettek_magukat_azon_hogy_ketes_legitimitasu_parlamentbe_ulnek_be?s=hk
"Mélyen elszomorít ugyanakkor, hogy úgy tűnik: a parlamenti pártok abban nagyon gyorsan "összefogtak", hogyan osszák el egymás között a Fidesz által felajánlott, jó plusz fizetéssel, de többnyire kevés munkával és semmi eredménnyel nem kecsegtető pozíciókat."
:DD aranyos ez a véglény..
zajec
zajec 2018. 04. 27. 10:21
#76343
http://magyarnarancs.hu/kulpol/nemetorszag-a-kereszt-kotelezo-a-kipaviseles-nem-ajanlott-110812
Németország: a kereszt kötelező, a kipaviselés nem ajánlott
tetszettek volna előbb gondolkodni.. érdekes azért ha a németeket csesztetik akkor legyünk toleránsak szegény migricsekkel... ha a zsidókra húznak rá..akkor az már antiszemitizmus?  elég gyerekes.. ez egy helyi foklór része.. hagyományőrzés.. nem kellene toleránsnak és megrtőnek lenni?
pampa 2018. 04. 24. 07:59
Előzmény: #76341  pampa
#76342
"Egy oktatáspolitikai ügyben zavarjuk önt. Nem tudjuk, értesült-e róla, de a PISA-eredmények után a hazai kompetenciamérések is azt mutatják, hogy a magyar gyerekek és fiatalok szövegértési és matematikai készségei rettenetesen gyengék” – írják levelükben, hozzátéve: különösen a leszakadó régióban élők gyermekeinek képzése mutat komoly, rendszerszintű problémákat, valamint a szakképzésben tanulóké, „pedig hát a szakképzés az Ön szívügye, azt mondják. A kormányzati stratégia szerint diploma, sőt, még az érettségi megszerzése helyett is a szakképzés felé kell „terelni” gyermekeinket”."
.
„Tudta? A szakközépiskolában tanuló, 10. osztályos tanulók kompetenciaeredményei nem érik el a 6. osztályos gyerekek országos átlagát. Hiszen van azért az országban néhány „elit iskola”, elfogadható, sőt, kimagasló eredményekkel. És vannak a magukra hagyott, kétségbeejtő helyzetbe taszított intézmények, melyekbe Ön biztosan nem íratná a gyermekeit. Hát, aki megteheti, ugye… A két világ között pedig a tátongó űr” – olvasható a levelükben."
.
Mit tudna ezen változtatni egy Miniszter? Mikor értik már meg végre, hogy nem az "iskolapadot" vagy a "tanárt" kell lecserélni ahhoz, hogy kiváló eredményt érjenek el a diákok!
.
Minden iskolában azok a tanárok tanítanak akik a képzésük során "osztálytársak" voltak!
Csak az egyik egy olyan térségbe került ahol  "TANULNI AKARÓ " diákok  élnek.....
a másik pedig olyan térségbe ahol "ÉN NEM AKAROK TANULNI" diákok élnek.
.
Így érthetetlen számomra, hogy a leszakadó térségere jellemző rossz eredményért minden és mindenki hibás, csak a DIÁK nem aki azt a rossz eredményt produkálta!
pampa 2018. 04. 23. 17:34
Előzmény: #76340  pampa
#76341
Április 24-én, kedden 16.30 órakor rendkívüli ülést tart a felcsúti képviselő-testület. A négy napirendi pont közül az első témája a következő:
Tájékoztatás Mészáros Lőrinc polgármester tisztségről történő lemondásáról
A lemondás okát egyelőre nem tudni. A polgármester lemondó nyilatkozatában annyit ír, hogy "arra a következtetésre jutottam, hogy polgármesteri tisztségem ellátást személyes okokból a továbbiakban már ne tudom vállalni".
Mészáros Lőrinc szeptemberben a HírTV-nek már úgy nyilatkozott, hogy nem tervezi az újraindulást a 2019-es választásokon, hiszen nem tud fizikálisan mindenhol ott lenni, de a mostani ciklusát még végigviszi - emlékeztetett az mfor.hu.

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek