Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 09. 04. 13:49

WorldSpread  

Sziasztok!

Használja vki ezt a kereskedési rendszert. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert lehet, hogy nyitok náluk egy számlát.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 11. 11. 15:28
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
a szerződésre gondoltam + hát úgy az egészre.azért amikor 24 oldalon csak az ő jogaik vannak taglalva azért az figyelemfelkeltő,nem?valakinek tapasztalata van?jó ,rossz,minden jöhet és ha lehet taglalva mi-miért?reklamációk amit elfogadtak vagy nem stb
Törölt felhasználó 2007. 11. 11. 13:34
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
Mire gondolsz?
Törölt felhasználó 2007. 11. 11. 11:51
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
hát elolvastam a 24 oldalas szerződésüket,nem semmi.mindenhez joguk van neked meg semmi.mások véleménye?
Törölt felhasználó 2007. 11. 11. 10:26
A Bpforex is a WS rendszerét közvetíti ha jól tudom.
Az oldalukról letölthetitek a magyar nyelvű demót.
Törölt felhasználó 2007. 11. 11. 08:49
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
center4 :link
Törölt felhasználó 2007. 11. 11. 00:37
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
jaja, elolvastam nagyjából mindent, ami a ws honlapján található.
egyiket sem próbáltam még, de a megatradert most letöltöttem, kipróbálom, hogy hogyan megy a dolog. köszi a tippeket amúgy.
ja, és mi a befizetési minimum? mert azt nem találtam a honlapon, vagy nem vettem észre.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 19:57
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
hol található a " bemutatkozás topic"
?
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 19:13
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 18:06
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
Tuti bennem a hiba de csak ezt találtam az oldalon:
Mire lehet kereskedni?
Magyar vonatkozásban:
BUX 012
EURHUF spot árfolyam

Nemzetközi vonatkozásban:
Tőzsdeindexek
EU, USA részvények
Nyersanyagok, nemesfémek
Devizák
Tehát hol láttad hogy magyar papírokkal lehet kereskedni?
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 16:16
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
Szia
Demo nincs , de ha reggeled magad és elküldöd a szem ig és egy bankszámla kivonatod meg tudod nézni a rendszert befizetés nélkül.
Lehet hogy nem a legjobb ötlet magas áttételekkel kezdened( kicsinálhat a piac). A WS honlapján nézd át a kereskedési példákat, tanulságos. 1 kont DJI duplázhatja de elviheti a teljes pénzedet.
Próbáltad már a Saxo demóját vagy a metatradert? Én sokáig a metatraderen gyakoroltom. érdemes.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 14:33
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
szia!először is köszi a választ. de azt rosszul tudod, most már a ws van itthon is, a honlapon fölül fut is a reklámja mindig. az equitast én is nézegettem, ami miatt gondolkodok rajta, az az, hogy sokan hasonló véleménnyel vannak a bétről, mint te:-) sajnos a ws honlapján nem látom, hogy van e demo verzió,de szívesen kipróbálnám. akiknek van ott számlájuk, biztos tudni fogják.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 12:20
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
Szevasz. Ha most kezded miért akarsz külföldön kereskedni?Ha jól tudom a WS nálunk nem dolgozik. Először itthon nézz körül (bár amilyen állapotban van manapság a BÉT :), aztán menj külföldre. Én másod éves vagyok, tavaly ilyenkor kezdem 300-al, a bemutatkozás topicban megtalálod hogy hol tartok mostanság. Ha hazaival kezded az Equitast, az e-brokert( IEB) és a webbroket (Erstebank) todom ajánlani ezek a legnépszerűbbek a kisbüfik körében. Meg találsz itt hozzá topicot is.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 11:56
sziasztok!

harmadéves közgáz egyetemista vagyok, és szeretnék tanulni a kereskedési rendszerekrõl tapasztalatban is. sajnos csak kb. 100ezer forint tõkém van, ami tudom, hogy nevetségesen kevés, de valahol el kell kezdeni. nézegettem a dolgokat, és ez a worldspread rendszer nagyon megtetszett. érdemes szerintetek ennyi pénzzel belevégni? egyáltalán lehet vagy sokkal több kell a számlanyitáshoz? és lehet demot is letölteni az éles használat elõtt? válaszaitokat elõre is köszönöm.
Törölt felhasználó 2007. 11. 08. 18:03
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
üdv

igen van a spreaden kívül ktg, olyan termékeknél amelyek neve mellett szerepel a ROLLING szó, ha napon belül nem zárod a pozit akkor eg yun FUNDIG CHARGE vagy mia franc a ktg, én nasdaq100al próbáltam ott 2,4eur / kontratktus volt a funding cahrge.
a min összeg 500 EUR
a spreadeknek akkor tudsz utánnanézni ha megvan a reg ed és minden részvénynek indexnek valutapárnak megvan az info ablakja ott van hogy mi mennyi miért
igen lehet hírekre tradelni, minden ugyanúgy mozog mint az igazi piacon jah és realtime grafikonrajzoló van beee, sztem nagyon jó NAGYON ÓVATOSAN CSINÁLJÁTOK!!!, én egy apró hiba miatt 1,5 nap alatt buktam el 2 hét építésének köszönhető 400 %-ot, mostz ujra gyűjtök, hogy befizessek, de sokkkal óvatosabban kezdek neki
Törölt felhasználó 2007. 11. 08. 16:37
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Én már rég belevágtam. :), bár nem Georgeenak hívnak.
DJI -n és a Commerzbank shorton jó voltam.
Ha kérdésed van írhatsz.
Törölt felhasználó 2007. 11. 08. 14:02
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Georgee belevágtál már??? mert magam is kacérkodom vele!!:)

Ez a bux dög unalom
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 11:06
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
sz v sz igen .
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 10:42
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Az végülis mindegy, hogy tőzsde vagy nem, olyan szempontból, hogy a részvények ugyanúgy mozognak, stb.
Mert pl. a WHS-nél 35$ a számlavezetési díj negyed évre ... Itt meg semmi nincs, csak spread? :))
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 10:38
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
nincs más georgee,esetleg adóznod kéne de csak ha bevallod vagy valaki be nem sug.

mert ez egy tőzsdén kívűli játszótér.

Igaz angliában erre nincs adó az ottani szabályzók szerint.

SZ V SZ .
Törölt felhasználó 2007. 10. 19. 10:05
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
Nem tudjátok, hogy a spread-en kívül még milyen költségek vannak ennél a cégnél? (számlavezetés stb.)
Mekkora a minimális pénzösszeg amivel számlát lehet nyitni?
Hol lehet a spread-eknek utánna nézni, hogy mire mekkora?
Lehet-e hírekre tradelni?

Köszi

Topik gazda

JohnnyBravo
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek