ÓMÓZSI CÉKMALÉHa valaki a céklalé élvezeti értékét kihasználva, kifejezetten ivóléként szeretné fogyasztani, almalével kevert változatban is megteheti. Az Ómózsi cékmalé 70% céklát és 30% almát tartalmaz (Jonatánt, Goldent, Idaredet és Mutsut vegyesen), hozzáadott cukor, víz, tartósítószer nélkül. A levet hőkezeléssel tartósítjuk: 82,5 fokra hevítve azonnal bag-in-box zacskókba töltjük, hogy hosszan őrizze frissességét. (A cékla kb. 30%-os és az alma 70%-os lékinyerésével számolva egy zacskó, azaz 3 liter cékmalé kb. 7 kg céklát és 1,5 kg almát tartalmaz.) Íze kellemesen édes, emiatt a gyerekek is jobban megisszák. (A lé elállásához nélkülözhetetlen citromsav egyébként az ökológiai élelmiszerek előállításánál is engedélyezett savanyítószer, amelyet a szervezet teljes mértékben hasznosít. Erről bővebben itt lehet olvasni: http://tudatosvasarlo.hu/eszam/e-330-citromsav.)Az Ómózsi cékmalé felbontás nélkül 1 évig áll el. Felbontás után ajánlatos hűtőben tartani, ahol 4-5 hétig áll el. (A zacskóból azonban semmiképp ne öntsük ki!) Ára: 2400 Ft / 3l cékmalé, csappal ellátott bag-in-box zacskóban. (Feladott csomagban 2500 Ft, a tartódoboz árával együtt.) http://omozsiceklale.hu/termekek
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link