igazából én max eddig láttam most 9538-8540 De aztán lehet másodszorra feljebb megy. Az a gond benne van új alj is. Én ezért követtem a longot (most is) szoros stoppal. megjegyzem megint nem hoztam a shortból semmit sem...
Törölt felhasználó2020. 03. 12. 15:02
Visszatérve még az opuszra, tegnap olvastam valamelyik topikban "a 200 olyan messze van, hogy nem is látszik a könyvben"... velős...
A koronavírus terjedése miatt nagyon gyorsan változnak a viszonyok az olasz autógyártásban. Kedden az Automotive News még arról írt, hogy bár az olasz járműipar központjai épp azokba az északi régiókba esnek, ahol már hetek óta rendkívül súlyos a járványhelyzet, az autógyárak idáig kitartottak a működés mellett, sőt, a hét elején bejelentett országos vesztegzár sem tántorítja el őket a folyamatos termeléstől.Tegnap viszont már a legfontosabb olasz autóipari vállalat, a Fiat-Chrysler (FCA) arról adott ki közleményt, hogy országszerte új intézkedéseket vezet be az üzemeiben a járvány megfékezése érdekében, ami szükség esetén ideiglenes leállásokat is magában foglal, a gyártási darabszámok így csökkenni fognak.A cég szóvivőjének tájékoztatása alapján több külföldi gazdasági oldal ennél jóval konkrétabban írt az intézkedésről: ezen a héten egy (Jeep és Fiat márkájú autókat összeszerelő) üzem két napig, három másik gyár pedig (ahol Fiatok mellett Alfa Romeók készülnek) három napig nem működik. Vagyis ezen a héten lényegében nem termelnek már, a jelenlegi tervek szerint
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link