Úgy látom 45 percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy mindenki ráébredjen: tegnap kicsit túlkaptuk az emelkedést. Jöhet a visszaesés. -130 pontot jósolok zárásra.
Törölt felhasználó2003. 04. 07. 21:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kedves Lehoka tesó! Ne merészelj lelépni - majd ráérünk a vizsgaidőszakban távolmaradni :), Nélküled az L&L Show befuccsolna, meg különben is, hogy néz ki az hogy L Show!? :) Úgyhogy ne keseredj el, holnap is lesz nap, és még minden jóra fordulhat. Mi volt a bukó? MOL, Rába, Richter? A Matávon viszont nagyot kaszáltál, nem? A Rábába szerintem csak akkora összeggel szállj be (vagy karcsúsítsd akkorára), amit egy 1000 Ft-os árfolyam esetén sem sajnálnál elveszíteni. A reménybeli nyereség persze ennek a többszöröse, ezért szimpatikus nekem a dolog. A blue chipekben ezen az árfolyamon már nincs akkora fantázia, a párhuzamos emelkedésüknek a BUX-pszichikája szab határt (8000 fölött már ciki kicsit - 10000 feletti BUX-ot meg nem tudok elképzelni, ahhoz még túl élénken él az emlékezetben a 2000-es és a 98-as lufi), ha meg egymás rovására emelkednek, akkor ki tudja, melyik a nyerő? Ma pl a Richter és a MOL lett volna nálam a két favorit, a nyitás rendben is volt, de aztán túl sokan álltak neki profitot realizálni. A lényeg: 100%-os növekedési potenciál nincs a bluekban - szerintem. A Rábában legalább a lehetőség megvan (meg még néhány kis papírban) - persze, hogy mikorra? :)))) Mondjuk már hallottam olyat is, hogy az eu csatlakozás a kétszeresére dobja fel az árfolyamokat. Mit szólnátok egy 16000-es BUX-hoz 1 év múlva? :)))) Jó éjt!
Szerintetek a Richter a mai mélyponton? Egy kis daytrade? Hol szálljunk be?
Törölt felhasználó2003. 04. 07. 12:46
A Richter megbolondult. Vagy kicsit túlvett a piac, és ezt szeretné jelezni nekünk ? :)
Törölt felhasználó2003. 04. 07. 12:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
A legutóbbi 7db/1125 Rábánál ugyanez. Az is lehet, hogy az 1125-ön eladó akar mindenképp megszabadulni a papírjaitól, és megvett magától pár darabot, hátha vki ráharap a többi 903 darabjára.
Árfolyamspekuláció a többiekre való pszichikai ráhatás által! (???) Nap végén pl. a záróárat mindkét irányból próbálják manipulálni. Egy-egy darabok potyognak mind az ár növelése, mind pedig a csökkentése céljából (még olyan nagynál is előfordul, mint a Matáv, de különösen jellemző a Phylaxiára, vagy pl ma az 1-15 darabok a Rábára). Ezzel a módszerrel (is) keresik a balekokat... :)
TIPPSAROK