be tudsz dobni egy linket???? THX!
Azé durvék vagyunk.... :DDD OMW cáfolt mol tartja magát, 2-3-4%os minuszok europa szerte mi meg pluszban????? :DDD
magyar bika.... nem hiszem hogy sokáig robogna....
Nem tudom, hol nézitek, de a Stooq-on teljesen fals adatok vannak a futures-öknél, a CNN szerintem jól hozza.
DLPH: a Ricsi az orosz válság idején 25k(!) felettről jött le 3700-re, tudom, mert sajnos sikerült belevennem 18-on és 12-n is, elég durva átlagot produkáltam vele annó...
tegnap óta döglődik az adatforgalom megint.... dezsávü.... tavaly detto ez volt azt mi lett a vége.... :DDD a market már tegnap délben elkezdett akadozni... de már nyitásban se volt tökéletes....
:DDDDDDD
ne magadból indulj ki, már mondtam, én nem szoktam kamuzni abból nem lehet megélni.... bár te bebizonyitod ennek az ellenkezőjét de most nem tudom mit kell kötekedni..... Pláne mikor akkora köszönömöt irtam be neked!!!!! Ha nem lennél...... ki kellene találni.... :DDD
Ilyet se csináltam még, de legyen min csámcsogjál.... link
Azé időnként megnézném én is mikor olyanokat irsz ami még kötési könyv szerint sem felel meg a valóságnak.... :DDD
Körbenéztem részben.
a CFD-n az amcsi zárás után kb egy órával bezárnak egy rövid kb másfél órára, még Ázsia nyitás előtt kinyitnak fél órával, onnantól nonstop tovább. Most DJIA feljött, a 13500-öt majdnem elérte 4 ponttal van alatta. Ebből usa tőzsdenyitásra szokott lenni a nyitó.
Nem ez a fontos, de épp ezt nézegettem.
Ilyenkor kis nyugi van, de Ázsia nyitás előtt már mocorognak a yenpárok , ha mozgalmas lesz a történet, akkor erősebben.
Ugyanitt dax 7457 most.
Az Ausztrálok most pld. 6100-on állnak,, az erős Ázsia mínuszos nyitás adja magát.
Volt a downban egy kb 150 pontos feljövetel ezek szerint a napi mélypontról, az töretlen volt.
Most azt gondolom, hogy Ázsia napi mozgása, (tehát nem az amin nyit, hanem napközben milyen pályát írnak le) , felteheti az i-re a pontot.
Azt gondolom, hogy a 2-3-4 hetes globális parához néhány trendfordulónak kéne lenni, ami még nincs meg szignifikánsan. A yen sell, de pld. a svájci frank még nem csatlakozott be ehhez, erős támaszokon állnak, és nem erősödtek messze annyit, mint a yen. És még kéne az EUR/USD egyértelmú sellre állása, vagyis a dollárnak is erősödésre kéne állnia egyértelműen.
A mi régiónk piacai nem jó indikátorok, mert kialakulnak, de előre nem jeleznek semmit. Ahogy szerintem most a forint sem.
Ezek még váratnak magukra, emiatt azt gondolom most, hogy nem egyértelmű a globális többhetes para.
Van egy rossz forgatókönyv is szerintem, ha ennek a zakónak a kb. 1/3 korrekciója után további még gyorsabb esés indul, akkor viszont borítékolható szerintem a kiadós korrekció, de addigra már a carrys pozícióikat is zárják tömegével, és az látható lesz.
Reggelre sokkal több jelzés lesz, ha most fel, akkor az a dillema, hogy további nagy szakadások jönnek-e. Ha most tovább erősen le, akkro az túl heves és gyors, az ilyen nem tart hetekig, jönnek a vevők. Akkor az a dilemma, hogy hány napig tart ez az eszement szórás.
Van még persze ennél sokkal rosszabb forgatókönyv is, pld. Argentín pénzügyi válság, az Oroszra emlékszem, akkor érdekes árfolyamok lennének, a feleződés egy szerencsés állapot lenne. (ricsi 3700 akkor pld. 8K-ról (ha jól emlékszem...)
Az nem lenne túl jó senkinek, olyankor nem lehet rendesen kiszállni, és sokan beszállnak potyára is. Gondolom. Egy 7K -s OTP-be miért ne? Majd hülye lennék. Aztán 5K-nál elkezdem megbánni....
Ez csak példa volt, semmi más.
De a töretlen optimizmusnak vége, a média fülén is a szakadás folyik.
Na bakker (bpwap tüdő tudja micsoda) koma. Most megpróbálok finom és nőies lenni. Hozzászólásaid értke a fórumban rendre = 0 (NULLA) Nagy nulla.
MOST már persze sortolsz. Tegnap még az akváriumodra böfögött Nobel díjas elemzéseddel traktáltál fűt-fát, hogy azt olvassa el, mert az a tuti.
Mit is mondtál TEGNAP Mester?
Tegnap még mindenkit a longra bíztattál, ha csak le nem vetted a blogodból, most is olvasható. Itt aztán venni kell.
Nos, lehet. Nincs ezzel semmi baj, a hosszútávú trend nem sérült (eddig).
Ha valaki bírja cérnával mínszos poziját, mi gond lenne ezzel? Semmi. Más a probléma.
Legalább kettő van belőle:
1, megint odajársz a "lelkibeteg" (idézet tőled) totyikba böfögni, ott van most is, el lehet olvasni kellemes intelligencia fokmérő az a hozzászólásod is.
Azt hittem megbeszéltük MESTER. Nem jársz a nyakamra notórikusan böfögni, én is hagyom , hogy békében futtasd magad, játszd a nagyfiút és oszd az észt.
Mivel akut és gyógyíthatalan komplexusoktól szenvedsz, rendre belémkötsz, ha semmire nem futja mint érdemi nyilatkozat, akkor a fent már idézett, most is olvasható zagyvaságot hordod össze, mely mint már mondtam, olvasható a "lelkibeteg" (idézet tőled) totyikban,
Erről az a véleményem, hogy egy beteg ember tünetei, melyeket ha nagyon muszály, még elviselek.
2, HAZUDSZ. Ez viszont gond. Nem kicsi.
Erre már Yesterday is helyesen és idejekorán rávilágított. Itt az élő példa. Tegnap nem shortoltál semmit, épp ellenkezőleg, mindenkit vételre buzdítottál, amúgy is állandóan ezt teszed, ennyire fussa, egy bull piacon felismerni a bullt. Mint már mondtam, ,roppant ügyes vagy, jól észrevetted.
Ez utóbbi, és a legújabb böffeneted (szerintem megint benarkóztál), tökéletes példája annak, hogy miért nem bírod vinni semmire. Azt vallottad magadról, hogy havonta duplázol a tőzsdéken. És azt ki is veszed. Erre én nem szóltam semmit, legyen így. Nem sajnálom tőled.
Természetesen ez is hazugság, mint még sok minden amikről hadoválsz e fórumon.
Utólag már persze te TEGNAP óta shortolsz. Ja. Tudod, az is hülye, aki ezt neked elhiszi. Merthogy fekete-fehéren ITT és MOST a bizonyítél e fórumon elolvasható, a blogodból pedig gondolom kitakarítottad már a kompromittáló szövegeket, ha nem , még ott is olvasható.
Ez vagy te bakker koma. UTÓLAG OKOS.
Remélem finom voltam, ha nem is nőies.
Ha felfognád azzal a tengernyi intelligenciáddal, hogy szállj már le rólam, és többre jutsz az akváriumoddal, akkor lehet, hogy tényleg többre jutnál az akváriumoddal.
Kisafiam. Én a helyedben sokat gyakorolnám a tőzsdézést, mielőtt nekiállok másoknak észt osztani.
Szerintem szállj le rólam , mert kezdesz egészen zavarni.
TIPPSAROK